Τα νέα των μελών μας

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίησε τους ανελκυστήρες στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

undefined

 

 

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποίησε  τον έλεγχο και την πιστοποίηση των 19 νέων ανελκυστήρων του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Οι ανελκυστήρες βρίσκονται στις νέες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα και λειτουργεί ήδη από 27/03/2019.

Οι ανελκυστήρες εγκαταστάθηκαν από την εταιρεία MITSULIFT και είναι πλήρως εναρμονισμένοι με τα νέα πρότυπα ΕΝ 81-20, ΕΝ 81-50, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/33/ΕΕ.

undefined

O έλεγχος και η πιστοποίηση των ανελκυστήρων από Ανεξάρτητο και Αναγνωρισμένο Οργανισμό είναι υποχρεωτικός σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση για όλους τους ανελκυστήρες, νέους και παλιούς, εγκατεστημένους σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

H επιθεώρηση των ανελκυστήρων ωστόσο δεν αποτελεί απλά μια τυπική νομική υποχρέωση, αλλά μια ουσιαστική εξέταση της λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας όλων των ασφαλιστικών διατάξεων για την προστασία των επιβατών και του συντηρητή και δεν πρέπει να συγχέεται με την τακτική του συντήρηση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο