Τα νέα των μελών μας

Η Sound & Visual – Κ. Παπαθανασίου Α.Ε: Η Sound & Visual είναι το νέο μέλος της PRG Alliance

undefined

 

Η Sound& Visual κλήθηκε να γίνει μέλος της PRG Alliance λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας της στην τεχνική υποστήριξη εταιρικών εκδηλώσεων και συνεδρίων στην Ελλάδα. Η PRG Alliance είναι το κορυφαίο διεθνές δίκτυο εταιρειών που συνεργάζονται για να παρέχουν πρόσβαση σε υψίστης ποιότητας τεχνολογία και υπηρεσίες παραγωγής εκδηλώσεων, προσφέροντας στους πελάτες τους ολοκληρωμένη υποστήριξη παγκοσμίως ενώ βασικός της στόχος είναι ο προϋπολογισμός για κάθε εκδήλωση να αφιερώνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό του στον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί και όχι στα έξοδα μεταφοράς. 

Η Sound & Visual προσχωρεί στην PRG Alliance, ώστε να είναι σε θέση να παρέχει ακόμη υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, εκμεταλλευόμενη τις νέες δυνατότητες πρόσβασης σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, πιστή στη δέσμευσή της να παραμένει εστιασμένη στις τεχνολογικές εξελίξεις και τα νέα μέσα επικοινωνίας. 

Όπως δήλωσε ο κύριος Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Sound & Visual, «Μια από τις κυριότερες αξίες που ενστερνίζεται η Sound & Visual είναι η ομαδική εργασία». Η εταιρεία προσανατολίζεται στο να μοιράζεται τη γνώση με κορυφαίους επαγγελματίες της βιομηχανίας εκδηλώσεων παγκοσμίως, όπως και την ευκαιρία να συνεργάζεται μαζί τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

«Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια με τη Sound & Visual και είναι μεγάλη μας χαρά που αποτελεί πλέον και μέλος της PRG Alliance», δήλωσε ο Tom Van Hemelryck, Διευθυντής της PRG Alliance. «Οι πελάτες των μελών μας που επιλέγουν την Ελλάδα για τις εκδηλώσεις τους θα νιώθουν σίγουροι ότι θα απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υποστήριξη και θα μπορούν να αφιερώνουν μεγαλύτερο κομμάτι του προϋπολογισμού τους στην τεχνολογία των εκδηλώσεών τους, παρά στα έξοδα μεταφοράς». 

Η Ελλάδα αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη και διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά στον κλάδο των εκδηλώσεων και η παρουσία της PRG Alliance στη χώρα θα συνεισφέρει άμεσα στην ανάπτυξη αυτή.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο