Τα νέα των μελών μας

H&Τ Destination Consulting: Διάλεξη Destination Brand, Kelley School of Business, Indiana University

undefined

Mια σημαντική εκπαιδευτική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 15 Μαίου στο ξενοδοχείο Electra Metropolis από την εταιρεία H&Tourism and Destination Consultingπαρουσίαση αφορούσε εκπαιδευτική διάλεξη σε 25 φοιτητές που εκπροσωπούν ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στο κόσμο, το Kelley School of Business του Indiana University (top 25 business school by Forbes and Economist). 

undefined

Τη διάλεξη με θέμα “Innovation in Destination brand & branding” έκανε ο κος Γιάννης Μιχαηλίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ο καθοριστικός ρόλος που θα διαδραματίσει το destination brand και branding παγκοσμίως τα επόμενα χρόνια, τα καινοτόμα destination brand έργα της Η&Τ αλλά και διεθνή casestudy. Σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο η παρουσίαση έτυχε ευρείας και εντυπωσιακής αξιολόγησης. Να σημειωθεί ότι οι φοιτητές του πανεπιστημίου Kelley school of Business αποτελούν τα αυριανά στελέχη των καλύτερων εταιρειών στην Αμερική (top 100 Fortune) και προέρχονται από μια χώρα που καλλιέργησε πρώτη την έννοια του hotel brand παγκοσμίως.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο