Τα νέα των μελών μας

HotelToolbox: Συμμετοχή στα free webinars της Hotelier Academy

 

undefined

 

Ο Γιάννης Χαραλαμπάκης, CEO Hotel Toolbox, συμμετείχε ως ομιλητής στο webinar της Hotelier Academy με τίτλο “Digital Hotel Operations”: Πώς η τεχνολογία βοηθάει να μειώσετε το λειτουργικό κόστος, να αυξήσετε τα κέρδη σας και την αποδοτικότητα του προσωπικού σας», που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το πρωί της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου 2022. 

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Χαραλαμπάκης αναφέρθηκε στις δυνατότητες και τις λύσεις που προσφέρει το HotelToolbox για την καλύτερη οργάνωση των εσωτερικών λειτουργιών του ξενοδοχείου. Παράλληλα, παρουσίασε τους τρόπους αξιοποίησης της εφαρμογής, ώστε όλες οι διαδικασίες να ολοκληρώνονται εύκολα και γρήγορα. 

undefined

Η μείωση του λειτουργικού κόστους, η βελτιστοποίηση των διαδικασιών με την άμεση επικοινωνία του προσωπικού, εξοικονομώντας χρόνο, και η συνολική εμπειρία του επισκέπτη αποτελούν τα δυνατά σημεία της εφαρμογής HotelToolBox. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε κι εσείς, πως θα απλοποιήσετε τις λειτουργίες του ξενοδοχείου σας. 

Παρακολουθείστε το webinar εδώ

E: info@hoteltoolbox.gr

T: 2810 391907

www.hoteltoolbox.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο