Τα νέα των μελών μας

HotelToolbox: Παρουσίαση του HotelToolbox στην μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

 

undefined

 

Στην μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, παρευρέθηκε ο Γιάννης Χαραλαμπάκης, CEO της HotelToolbox, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 στο Ξενοδοχείο Akali στα Χανιά. 

Ο κ. Χαραλαμπάκης παρουσίασε το HotelToolbox στους συμμετέχοντες, αναλύοντας τις δυνατότητες και τις λύσεις που προσφέρει η εφαρμογή για την καλύτερη οργάνωση των εσωτερικών λειτουργιών του ξενοδοχείου. 

«Με την βοήθεια του HotelToolbox έχετε την δυνατότητα να οργανώσετε τις εσωτερικές λειτουργίες του ξενοδοχείου σας εύκολα και γρήγορα, να βελτιώσετε την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα του προσωπικού σας και να μειώσετε σημαντικά το λειτουργικό κόστος», ανέφερε ο Γιάννης Χαραλαμπάκης κατά την διάρκεια της ομιλίας του.  

undefined

Παράλληλα, δόθηκαν απαντήσεις και σε καίρια ζητήματα που απασχολούν σήμερα τον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς οι ξενοδόχοι εξετάζουν τις επιπτώσεις των επερχόμενων αλλαγών, αντιμετωπίζοντας προκλήσεις στο πως να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των επισκεπτών τους και πώς να διαχειριστούν αποδοτικότερα τις λειτουργίες των ξενοδοχείων τους. 

Το HotelToolbox αποτελείται από Mobile App (Android / iOS) & Web App, καθώς και Guest App, αναβαθμίζοντας την εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες μέσα από νέες καινοτόμες λειτουργίες της εφαρμογής. 

Οργανώστε κι εσείς τις εσωτερικές λειτουργίες του ξενοδοχείου σας απλά & πρακτικά με το HotelToolbox.

 

E: info@hotetollbox.gr

T: 2810 391907

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο