Τα νέα των μελών μας

HotelToolbox: Digital Hotel Operations |Hotelier Academy free Webinar|16/02/2022

 

undefined

Ο Γιάννης Χαραλαμπάκης, CEO της HotelToolbox, απαντάει σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους ξενοδόχους, συμμετέχοντας ως ομιλητής στο free webinar με θέμα: «Πώς η τεχνολογία βοηθάει να μειώσετε το λειτουργικό κόστος, να αυξήσετε τα κέρδη σας και την αποδοτικότητα του προσωπικού σας», που διοργανώνεται από την Web Hotelier, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, στις 11:00. 

Μέσα από την ομιλία του ο κ. Χαραλαμπάκης θα αναφερθεί σε θέματα που απασχολούν σήμερα τους ξενοδόχους, όπως η αύξηση του κέρδους και η μείωση του λειτουργικού κόστους, ενώ παράλληλα θα δώσει απαντήσεις σε προβληματισμούς και ερωτήματα όπως:   

 «Πώς θα οργανώσω τις εσωτερικές λειτουργίες του ξενοδοχείου μου απλά & πρακτικά;»

«Πώς θα διευθετούνται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά οι εσωτερικές διαδικασίες;»

«Με ποιόν τρόπο το προσωπικό θα επικοινωνεί πιο άμεσα;»

«Πώς θα βελτιώσουμε περισσότερο την εμπειρία του επισκέπτη;» 

undefined

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή δωρεάν εδώ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Live Webinar μέσω Zoom ή Facebook, ενώ μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του Live Session θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε το test αξιολόγησης και να λάβετε το σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο