Τα νέα των μελών μας

Hotelising: Νέα Συνεργασία της Hotelising με Όμιλο Τραστέλη

 

undefined

 

Η εταιρία Hotelising διαθέτει πλέον μια καθοριστική θέση στην αγορά ως μια από τις πιο πετυχημένες εταιρίες διαχείρισης πωλήσεων των ξενοδοχείων.

Ωστόσο, η ανάγκη των πελατών της για υπηρεσίες 360 σε επίπεδο μάρκετινγκ & πωλήσεων, οδήγησε την Hotelising στο να εγκαινιάσει την παροχή νέων υπηρεσιών σε επίπεδο digital marketing, στην αγορά του τουρισμού & της φιλοξενίας. 

undefined

Η Hotelising εγκαινιάζει τη δράση της σε αυτό το πεδίο, ανακοινώνοντας τη νέα της συνεργασία με τον Όμιλο Τραστέλη, όπου αναλαμβάνει τη διαχείριση των social media για τα 3 Αθηναϊκά εστιατόρια του Ομίλου: Σπονδή, Hytra & Fuga. Με πάνω από 20 χρόνια στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και με εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, ο Όμιλος Τραστέλη υπογράφει μοναδικά concept στην εστίαση -πολλά από τα οποία είναι ενταγμένα σε ξενoδοχειακές μονάδες υψηλού επιπέδου.

undefined

Η συνεργασία μας με τον Όμιλο Τραστέλη πιστοποιεί την αγάπη που δείχνει η εταιρία Hotelising στο να συνεργάζεται με Ομίλους και εταιρίες που θέτουν ψηλά τον πήχη της ποιότητας και της δημιουργικότητας. 

Συνοπτικά, η νέα δράση της εταιρίας μας σε επίπεδο μάρκετινγκ & πωλήσεων προσφέρει λύσεις εξατομικευμένες με στόχο μετρήσιμα αποτελέσματα.

undefined

 

Hotelising

ΠΑΝΟΡΜΟΥ 71-73 -ΑΘΗΝΑ  11524

Tηλ.: +30-210-3237621

www.hotelising.gr

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κατερίνα Γκίνη

Email: marketing@hotelising.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο