Τα νέα των μελών μας

Hotelier Academy: Την Τρίτη 1/2/2022 το opening του 4ου Κύκλου των Δωρεάν Webinars της Hotelier Academy Greece

 

undefined

 

Ο Νίκος Σ. Μοράντης, σε ένα special live session, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του 4ου κύκλου των Δωρεάν Webinars της Hotelier Academy Greece, σηματοδοτώντας την έναρξη του μεγαλύτερου event τεχνογνωσίας της Ξενοδοχειακής Αγοράς.

Την Τρίτη, Φεβρουαρίου 2022 στις 18:00, ξεκινάει επίσημα ο τέταρτος κύκλος των Δωρεάν Ξενοδοχειακών Webinars της Hotelier Academy, με ένα ιδιαίτερο Opening Live με τον Νίκο Σ. Μοράντη στο μοναδικό σκηνικό του The Foundry Suites.

Κατά τη διάρκεια του opening, θα αναλυθούν οι θεματικές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Live Event που θα διαρκέσει όλον τον Φεβρουάριο, ενώ θα παρουσιαστούν και οι εταιρείες που έχουν αναλάβει την δημιουργία του εκπαιδευτικού περιεχομένου της διοργάνωσης, που έχει ως στόχο να παρουσιάσει τα νέα trends της Ξενοδοχειακής Αγοράς.

undefined

Το επίσημο πρόγραμμα του Live Event της Hotelier Academy ξεκινάει την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, και θα συμπεριλαμβάνει webinars στις 11:00 και στις 16:00, τα οποία θα προβληθούν μέσα από τα κανάλια της Hotelier Academy αλλά και τα Social Media επιλεγμένων μέσων της Τουριστικής Αγοράς, που θα δώσουν στον θεσμό έναν πιο διευρυμένο χαρακτήρα, διευκολύνοντας την παρακολούθησή τους.

Το κοινό μπορεί ήδη να κάνει δωρεάν εγγραφή στο επίσημο website του event, ενώ το πρόγραμμα των webinars θα ενημερώνεται διαρκώς και με νέες θεματικές μέχρι και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Μετά την παρακολούθηση του κάθε webinar, θα υπάρχει δυνατότητα ολοκλήρωσης του σχετικού test αλλά και της λήψης της βεβαίωσης παρακολούθησης.

Για να παρακολουθήσετε το Opening του 4ου Live Event της Hotelier Academy, κάντε εγγραφή σε αυτό το link.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο