Τα νέα των μελών μας

HotelBrain: Υποστηρίξτε με την ψήφο σας τη HotelBrain στα φετινά World Travel Awards!

undefined

 

 

Ως ύψιστη επιβεβαίωση της αδιάκοπης προσπάθειας για την βελτιστοποίηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και των υπηρεσιών φιλοξενίας, η HotelBrain βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υποψηφιότητα της εταιρείας στα World Travel Awards 2015, στην κατηγορία “Europe’s Leading Hotel Management Company”.

Με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης και με περισσότερα από 110 ξενοδοχεία αυτή τη στιγμή σε περισσότερους από 35 προορισμούς σε Ελλάδα, Λίβανο, Τουρκία, Κύπρο και άμεσα και στη Σερβία, η περσινή νικήτρια των βραβείων στην κατηγορία «Greece’s Leading Hotel Management Company” διεκδικεί φέτος την παγκόσμια αναγνώρισή της στην κατηγορία “Europe’s Leading Hotel Management Company”.

Αξιζει να αναφέρουμε ότι τα World Travel Awards, τα Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας, που καθιερώθηκαν το 1993, επιβραβεύουν τα επιτεύγματα σε όλους τους κλάδους του τουρισμού, όπως οι αερομεταφορές, η κρουαζιέρα, οι προορισμοί, τα ξενοδοχεία και resort, η ταξιδιωτική τεχνολογία και οι τουριστικοί πράκτορες. 

Υποστηρίξτε κι εσείς με την ψήφο σας εδώ τη HotelBrain και βοηθήστε μια ελληνική εταιρεία να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης.

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο