Τα νέα των μελών μας

Hotelbrain: SLH PR Ambassadors

logo

Το φημισμένο, διεθνώς, δίκτυο Small Luxury Hotels of the World (SLΗ) έχρισε την Hotelbrain, την κορυφαία ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, ως τον αποκλειστικό εξουσιοδοτημένο “πρέσβη” Δημοσίων Σχέσεων του Δικτύου για την Ελλάδα, την Τουρκία και τον Λίβανο.

Η ανάθεση αυτού του καθοριστικής σημασίας ρόλου για την ενίσχυση της εικόνας και του προφίλ του διεθνούς δικτύου, έρχεται ως συνέχεια της εξαιρετικής μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ των SLΗ και της Hotelbrain και αντικατοπτρίζει το επίπεδο αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης που έχει κατακτήσει η ελληνική εταιρεία με τη δραστηριότητά της στη διεθνή τουριστική αγορά των ξενοδοχείων ξεχωριστού χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, η Hotelbrain θα αναλάβει το έργο της ενίσχυσης της εικόνας και του brand των Small Luxury Hotels of the World, της περαιτέρω σύσφιγξης των δεσμών με τις τοπικές επιχειρηματικές και δημοσιογραφικές κοινότητες, καθώς και της  προώθησης ενημερωτικού υλικού και κάθε άλλης μορφής πληροφόρησης για το έργο, τις δραστηριότητες και τους σκοπούς του δικτύου των Small Luxury Hotels of the World και των ξενοδοχείων-μελών του στα ΜΜΕ και στα δίκτυα επικοινωνίας και ενημέρωσης των συγκεκριμένων χωρών.

Παράλλληλα θα υποδέχεται και θα διεκπεραιώνει τα σχετικά αιτήματα ενημέρωσης και δημοσιογραφικής κάλυψης από εκπροσώπους Μέσων Επικοινωνίας, για λογαριασμό του SLH.

Υπεύθυνη χειρισμού του νέου ρόλου της Hotelbrain εντός της κοινότητας των Small Luxury Hotels of the World, είναι η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της εταιρείας κα Φλώρα Παρασκευοπούλου.

Τα Small Luxury Hotels of the World είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ξενοδοχείων, με περισσότερες από 520 μονάδες σε πάνω από 70 χώρες και με 42 εξ αυτών, στην Ελλάδα.

hotel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο