Τα νέα των μελών μας

Hotelbrain: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HotelBrain στο Board of Directors των SLH

H HotelBrain βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο κος Πάνος Παλαιολόγος, Ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της HotelBrain, εξελέγη πρώτος σε ψήφους στο Board of Directors του Διεθνούς Ομίλου «Small Luxury Hotels of the World».
H απόφασή του να λάβει μέρος ως ανεξάρτητος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου – μέλος των SLH στις εκλογές αυτές που διεξήχθησαν σε όλες τις χώρες του κόσμου, συγκέντρωσε το 70% των ψήφων, από περισσότερα από 300 ξενοδοχεία – μέλη των SLH τα οποία βρίσκονται στις 36 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Κένυα, Αραβικά Εμιράτα, κ.ά).

Ως εκ τούτων, από εδώ και στο εξής και για τα επόμενα τρία χρόνια, ο κος Παλαιολόγος θα αντιπροσωπεύει στο Board of Directors του Group τα ξενοδοχεία-μέλη  των SLH που υπάρχουν στις προαναφερόμενες χώρες.

O κος Παλαιολόγος προσωπικά αλλά και η HotelBrain εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς όλους τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων – μέλη των SLH (κυρίως τους Έλληνες καθώς και αυτούς του εξωτερικού) που υποστήριξαν την υποψηφιότητά του.
                 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο