Τα νέα των μελών μας

HotelBrain: Η HotelBrain υποψήφια και πάλι στα World Travel

undefined

 

Mετά τη βράβευσή της ως «Κορυφαία Εταιρία Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ στην Ευρώπη» τα τελευταία 2 χρόνια στα όσκαρ της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, τα World Travel Awards, η HotelBrain είναι υποψήφια για άλλη μια φορά στην ίδια κατηγορία βραβείων World Travel Awards 2017. Η εταιρία αυτή τη χρονιά:

  • διευρύνθηκε σε διεθνή κλίμακα αποκτώντας νέα βάση στο Λονδίνο και επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε 3 νέες χώρες, το Μαρόκο, την Κύπρο και την Ιταλία.
  • έλαβε, για 4η συνεχή χρονιά, το βραβείο  Gold Tourism Award ως η Κορυφαία Εταιρία Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ στην Ελλάδα
  • αύξησε τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται φθάνοντας σχεδόν τα 185, εκ των οποίων 27 έχουν εγγυήσεις μάνατζμεντ ενώ άλλες 40 μονάδες βρίσκονται υπό συμβουλευτική ανάπτυξη, με αποτέλεσμα η εταιρία να είναι η μεγαλύτερη εταιρία διαχείρισης ξενοδοχείων στη Ελλάδα. 

https://www.worldtravelawards.com/nominees/2017/europe 

https://www.worldtravelawards.com/nominees/2017/greece

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο