Τα νέα των μελών μας

Hotelbrain: Η HotelBrain στο Διεθνές Δίκτυο της Endeavor

 

 

Με δεδομένο το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της χώρας στον τομέα του τουρισμού και τις σημαντικές δυνατότητες του για ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας, η Endeavor Greece εντάσσει στο διεθνές δίκτυό της μια ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό.

Η εταιρεία HotelBrain επιλέχθηκε στο 51ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι στις 10-12 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία, που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο Πάνο Παλαιολόγο, εξειδικεύεται στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών βάσει ενός πρωτοποριακού μοντέλου.

Η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις φάσεις της ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου σε στενή συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία ή/και τους επενδυτές, παρέχοντας υπηρεσίες διαχείρισης, δημιουργώντας αναγνωρίσιμα brands και αυξάνοντας παράλληλα την εμπορική τους αξία. Στόχος είναι να βοηθήσει τους ξενοδόχους να επιτύχουν τα προσδοκώμενα λειτουργικά, ποιοτικά και οικονομικά αποτελέσματα. Σήμερα συνεργάζεται με περισσότερα από 60 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Τουρκία και Λίβανο.

Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP, κορύφωση μιας πολυδιάστατης διαδικασίας επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από 24 επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 29 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 20 επιχειρήσεις από 12 χώρες. Για πρώτη φορά επιλέχθηκαν επιχειρηματίες από Μαϊάμι, Μαρόκο και ΗΑΕ. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 872 από 558 εταιρείες σε 19 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από mentors και advisors της Endeavor, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους.

Σχετικά με την Endeavor 

Η Endeavor βοηθά επιλεγμένους νέους επιχειρηματίες να ξεπεράσουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να αναπτυχθούν. Ο αρθρογράφος των New York Times Thomas Friedman αποκαλεί το σύστημα της Endeavor «το καλύτερο πρόγραμμα κατά της φτώχειας». Η Endeavor εντοπίζει νέους επιχειρηματίες που ηγούνται καινοτόμων επιχειρήσεων με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και τους προσφέρει στρατηγικές συμβουλές παγκοσμίου βεληνεκούς, πρόσβαση σε σημαντικά δίκτυα και άλλα εργαλεία που τους οδηγούν στην επιτυχία. Με την καθοδήγηση της Endeavor αποκτούν υψηλή επιρροή – συμβάλλουν στη δημιουργία θέσεων εργασίας, ενισχύουν τους κύλους εργασιών τους και γίνονται πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά. Ενώ συχνά περνούν απαρατήρητοι, αυτοί οι νέοι επιχειρηματίες γίνονται τώρα η βάση της ανάπτυξης του ιδιωτικού τομέα στις χώρες τους.

Από το 1997, έχουν επιλεγεί περισσότεροι από 800 επιχειρηματίες από την Endeavor σε Λατινική Αμερική, Νότιο Αφρική, Τουρκία, Αίγυπτο και Ιορδανία, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 225,000 θέσεις εργασίας και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $6 δισ. το 2012. Το Σεπτέμβριο 2012, η Endeavor ίδρυσε το πρώτο της ευρωπαϊκό γραφείο στην Αθήνα.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο