Τα νέα των μελών μας

HotelBrain: Η HotelBrain στην πιο δημοφιλή εκπομπή του CNBC

H HotelBrain, δια του Προέδρου & Δ. Συμβούλου της κ. Πάνου Παλαιολόγου, προσκλήθηκε, την περασμένη Τετάρτη, να μιλήσει ζωντανά στο Squawk Box, την πιο δημοφιλή εκπομπή του δορυφορικού τηλεοπτικού καναλιού CNBC.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το κορυφαίο τηλεοπτικό κανάλι επιχειρηματικών και οικονομικών ειδήσεων στις περιοχές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA). Με ζωντανές συνδέσεις σε όλες τις χρηματοοικονομικές αγορές και με ειδησεογραφία που καλύπτει όλες τις εξελίξεις στη διεθνή επιχειρηματικότητα, το CNBC παρέχει στα ηγετικά στελέχη των επιχειρήσεων, στους επενδυτές και στη βιομηχανία των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών τις πληροφορίες και τις αναλύσεις που χρειάζονται. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το CNBC αγγίζει τα 6,8 εκατομμύρια τηλεθεατές, μηνιαίως.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της περασμένης Τετάρτης, ο κ. Παλαιολόγος ερωτήθηκε από του παρουσιαστές της εκπομπής Squawk Box, Geoff Cutmore, Steve Sedgwick και Karen Tso, για τις δραστηριότητες HotelBrain, καθώς επίσης, όπως ήταν αναμενόμενο, για την τρέχουσα κατάσταση  του τουρισμού στην Ελλάδα.

Δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο τουριστικό προϊόν, και ότι «η Ελλάδα μπορεί να βασιστεί στην τουριστική βιομηχανία», ο κ. Παλαιολόγος, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική ξενοδοχία και γενικότερα στην ελληνική τουριστική βιομηχανία, ενώ παράλληλα μετέφερε ένα κλίμα αισιοδοξίας και θετικής προσέγγισης, απαραίτητο για την αντιμετώπιση αυτής της πρωτοφανούς οικονομικής ανασφάλειας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο