Τα νέα των μελών μας

HotelBrain: Η HotelBrain δωρίζει ένα Jeep Cherokee στο Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων

Χριστούγεννα είναι… Αλληλεγγύη, Φροντίδα, Προσφορά.

Σε αυτό ακριβώς το ζητούμενο των ημερών και ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μπορούμε» αλλά και στο κέλευσμα του ΣΕΤΕ, η HotelBrain δώρισε την προηγούμενη εβδομάδα ένα Jeep Cherokee στον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων.

Η αρχή γίνεται όταν ο ΣΕΤΕ προωθεί στα μέλη του το αίτημα του ΜΠΟΡΟΥΜΕ για ένα ΙΧ ή Mini Van που θα καλύψει τις ανάγκες του ιδρύματος Γαλήνη. Η HotelBrain ανταποκρίνεται άμεσα, προσφέροντας ένα Jeep Cherokee. Και μολονότι η συγκεκριμένη ανάγκη έχει εν τω μεταξύ καλυφθεί, ωστόσο, πολύ γρήγορα προκύπτει μια νέα, για τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων αυτή τη φορά.

Και κάπως έτσι, το αυτοκίνητο αναχωρεί άμεσα από την Σαντορίνη, οι εθελοντές του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου ταξιδεύουν από τα Τζουμέρκα για να το παραλάβουν, ενώ οι συνεργάτες της HotelBrain από την Αθήνα ασχολούνται με το συντονισμό των ενεργειών και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η παράδοση – παραλαβή του αυτοκινήτου είναι πια γεγονός και ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων διαθέτει πλέον ένα ακόμα «όχημα» στο δρόμο προς την επίτευξη των ευγενικών στόχων του.

Η HotelBrain αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το ΣΕΤΕ και το ΜΠΟΡΟΥΜΕ για την πρωτοβουλία τους, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί αυτή η πράξη προσφοράς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο