Τα νέα των μελών μας

HotelBrain: HotelBrain & Intimissimi: 17.000.000 viewers, 7.000.000 likes σε 48 ώρες στην Σαντορίνη!

undefined

17 διεθνείς fashion bloggers, η ελίτ της hashtag generation, 8 high end ξενοδοχεία και περισσότερα από 445 posts μέσα σε 48 ώρες που συγκέντρωσαν περισσότερα από 7.000.000 likes. Η Σαντορίνη, το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε viral, μέσα από το #IntimissimiLovesSantorini project, προϊόν συνεργασίας της HotelBrain με το κορυφαίο ιταλικό brand Intimissimi.

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το #IntimissimiLovesSantorini Project, προϊόν συνεργασίας της πολυβραβευμένης (με World Travel Award 2015 και Tourism Award 2016, 2015) εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain σε συνεργασία με το διεθνές fashion brand Intimissimi.

Για 3 ημέρες (22-24 Απριλίου), οκτώ συνεργαζόμενα με τη HotelBrain ξενοδοχεία της εταιρείας υποδέχτηκαν 17 διεθνείς fashion bloggers και digital influencers, στο πλαίσιο της παγκόσμιας social media καμπάνιας του διεθνούς brand. Κάτω από την ομπρέλα του hashtag #IntimissimiLovesSantorini, η καλύτερη εκδοχή της ελληνικής φιλοξενίας ταξίδεψε με φόντο την Καλντέρα στις οθόνες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

undefined

Πιο συγκεκριμμένα καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το #ΙntimissimiLovesSantorini Project συγκέντρωσε,
• περισσότερες από 450 αναρτήσεις,
• περισσότερα από 6.675.000 likes, με μέσο όρο τα 15.000 ανά ανάρτηση και με την κορυφαία ανάρτηση να έχει συγκεντρώσει 115.000 likes.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν μόνο μέσα από το Instagram και αναμένεται να αυξηθούν κατά πολύ καθώς σε αυτά θα προστεθούν όλες οι κοινοποιήσεις των αναρτήσεων αυτών, οι αντίστοιχες αναρτήσεις στο facebook και στο youtube καθώς και τα δημοσιεύματα στα προσωπικά ιστολόγια των bloggers.

Με παράλληλα δημοσιεύματα στα πιο έγκυρα περιοδικά του εξωτερικού, τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους 2 μήνες, η πρωτοβουλία της HotelBrain να οργανώσει και να φιλοξενήσει το “#IntimissimiLovesSantorini” project καταγράφεται πλέον ως η πιο επιτυχημένη digital ενέργεια επικοινωνίας και προβολής ξενοδοχείων και προορισμού που έγινε ποτέ στη χώρα μας.

Το project πρόεκυψε έπειτα από ειδική πρόσκληση της HotelBrain προς τον ιταλικό κολοσσό, βασίζεται εξ ολοκλήρου σε ιδιωτική πρωτοβουλιά και αποτελεί την πιο δυνατή digital ενέργεια επικοινωνίας και προώθησης προορισμού και ξενοδοχείων που έχει γίνει ποτέ στην χώρα μας.

Τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η HotelBrain και τα οποία συμμετείχαν στο “#IntimissimiLovesSantorini” project είναι τα ακόλουθα: Kirini Suites & Spa http://www.kirini.com/ ,Chromata Up Style Hotel http://www.chromata-santorini.com/ , San Antonio ( http://www.sanantonio-santorini.com/ , On The Rocks (http://www.onrocks.net/ , Cosmopolitan Suites ( http://www.cosmopolitan-santorini.com/ Gold Suites ( http://www.goldsuites-santorini.com/ Aressana Spa Hotel & Suites( http://www.aressana.gr/ , Amber Light Villas http://www.amberlightvillas.com/ και Sun Rocks Hotel (http://www.sunrocks.gr)

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο