Τα νέα των μελών μας

HotelBrain: HotelBrain Braining Centre, Be Trained By HotelBrain

Γνωρίζοντας καλά ότι η ανάπτυξη και η βελτίωση δεν μπορούν να επιτευχθούν χωρίς το ανθρώπινο δυναμικό και την εξειδίκευση, η HotelBrain, σε συνεργασία με την MaestroGroup, προχωρά στην ίδρυση του HotelBrain Braining Centre, ενός πρότυπου Κέντρου Πρακτικής, Πραγματικής και Βιωματικής Εκπαίδευσης  (Braining), το οποίο έχει ως στόχο του στην βέλτιστη, αποτελεσματική και ποιοτική προετοιμασία της μελλοντικής βασικής ομάδας Management της HotelBrain.

To HotelBrain Braining Centre απευθύνεται στην μελλοντική ελίτ των ειδικών συνεργατών της HotelBrain. Σε όλους εκείνους που επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειας της HotelBrain καθώς και οι επόμενοι πρεσβευτές της νοοτροπίας, των αξιών και της αφοσίωσης στην τελειότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

Κατόπιν συνέντευξης – προεπιλογής από την HotelBrain, o αυστηρά περιορισμένος αριθμός των επιλεγμένων συμμετεχόντων (Brainees), θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει έναν 5μηνο κύκλο Εκπαίδευσης (Braining) πάνω στο Σύστημα Διαχείρισης Ξενοδοχείων της HotelBrain, που η εταιρεία εφαρμόζει στα υπό την διαχείρισή της ξενοδοχεία.

Μακριά από  τη στείρα θεωρητική εκπαίδευση, οι επίλεκτοι του HotelBrain Braining Centre θα παρακολουθήσουν 180 ώρες πραγματικής και βασισμένης στις μεθόδους της HotelBrainΕκπαίδευσης (Braining), η οποία χωρίζεται στις ακόλουθες βασικές ενότητες:
Hotel Operation & Quality Control, Sales & Revenue Management, Marketing & Communication, Finance & Reporting, Hotel Operation & Management Software, Introduction to Food & Beverage Operation.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 5μηνης εκπαίδευσης, οι Brainees θα πιστοποιηθούν με το Certificate of HotelBrain Operation Management System και θα έχουν την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν άμεσα επαγγελματικά σε ένα από τα συνεργαζόμενα με τη HotelBrain ξενοδοχεία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Το Certificate of HotelBrain Operation Management System είναι συμβατό με όλα τα συνεργαζόμενα με τη HotelBrain ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και με τα διεθνώς αναγνωρισμένα groups των Small Luxury Hotels of the World, των Luxury Hotel Partners – Μεσόγειος, Ανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή (Εταιρεία Διαχείρισης των Small Luxury Hotels of the World) καθώς με τα COCO-MAT Hotels & Resorts Worldwide.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού, παρακαλούμε: στείλετε τα στοιχεία σας στο edu@hotelbrain.com προκειμένου να λάβετε ηλεκτρονικά το ενημερωτικό φυλλάδιο του HotelBrain Braining Centre, ή,

Η HotelBrain αναπτύσσεται.

Ώρα να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας μαζί μας!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο