Τα νέα των μελών μας

HotelBrain: 5η ετήσια συνάντηση της HotelBrain

undefined

 

«Πλήρως ενημερωμένη, επικαιροποιημένη, και πάντα στην πρώτη γραμμή των νέων δεδομένων στην αγορά της τουριστικής βιομηχανίας», χαρακτηρίστηκε από το σύνολο των παρεβρισκομένων η 5η ετήσια συνάντηση της HotelBrain, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στη συνεδριακή αίθουσα C2, του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo,  στο πλαίσιο της 10ης HORECA .

Με περισσότερους από 300 προσκεκλημένους, όλοι προερχόμενοι από τον χώρο της Ελληνικής Τουριστικής & Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας, με επίτιμους καλεσμένους τον κο Κωνσταντίνο Ζήκο, τ. Πρόεδρο ΕΟΤ, τον κο Gianluca Laterza, Territory Director, TripAdvisor και τον κο Κώστα Παντή, Account Manager, Baidu, καθώς και με εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η φετινή Ετήσια Συνάντηση της HotelBrain έδωσε για μια ακόμη φορά το στίγμα του επαγγελματισμού, της εξωστρέφειας και της αδιάκοπης προσπάθειας για τη βελτίωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Ύστερα από μία σύντομη αναδρομή στα 15 χρόνια της εταιρείας, ο κος Πάνος Παλαιολόγος, Πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain παρουσίασε το σύνολο των μελών των 11 τμημάτων της εταιρείας, αναφέρθηκε λεπτομερώς στoν απολογισμό αλλά και τους στόχους της HotelBrain για το 2015, οι οποίοι αναλυτικά έχουν ως εξής:

  ΠΑΡΟΝ PORTFOLIO

  • 91 ξενοδοχεία,
  • 5 Development (Συμφωνητικά Ανάπτυξης και εν συνεχεία Διαχείρισης)
  • 96 ξενοδοχεία (σύνολο)
  • σε 31 προορισμούς ανά την Ελλάδα,
  • 2.050+ εργαζόμενοι στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία
  • Πρώτο Συμβόλαιο Ανάπτυξης και εν συνεχεία Διαχείρισης με υπό κατασκευή ξενοδοχειακή μονάδα στην Κύπρο

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2014 ΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ HOTELBRAIN ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

  • Συνολικός Καθαρός Συστημικός Τζίρος για το 2014 των συνεργαζόμενων με την εταιρεία ξενοδοχείων, 51,4 εκατομμύρια ευρώ (έναντι των 42,8 εκατομμυρίων ευρώ του 2013). (στον υπολογισμό δεν συμπεριλαμβάνονται ο ΦΠΑ και οι δημοτικοί φόροι).
  • Μέσος Όρος Πληρότητας Δωματίων για το 2014 των συνεργαζόμενων με την εταιρεία ξενοδοχείων 72,90% (68,5% το 2013). (στον υπολογισμό δεν συμπεριλαμβάνονται οι δωρεάν διανυκτερεύσεις)
  • Καθαρή Μέση Τιμή Δωματίου για το 2014, 181,36 ευρώ, έναντι των 164,58 ευρώ της προηγούμενης χρονιάς (στον υπολογισμό δεν συμπεριλαμβάνονται οι δημοτικοί φόροι, το πρωινό και τα δικαιούμενα γεύματα). 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2015  

115 Ξενοδοχεία

Καθαρός Συστημικός Τζίρος των υπό τη διαχείριση της εταιρείας ξενοδοχείων: 60,7 εκατομμύρια ευρώ.

Μέσος Όρος Πληρότητας Δωματίων των υπό τη διαχείριση της εταιρείας ξενοδοχείων: 73.5%

Καθαρή Μέση Τιμή Δωματίου των υπό τη διαχείριση της εταιρείας ξενοδοχείων: 185,7 ευρώ.

 

undefined

Λεζάντα για τη φωτό (από αριστερά): 1.O Πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain κος Πάνος Παλαιολόγος. 2. Η ομάδα του hotel management της HotelBrain επί σκηνής. 3. Κατάμεστη η αίθουσα καθόλη τη διάρκεια της 5ης Ετήσιας Συνάντησης της HotelBrain. 4. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HotelBrain κος Κωνσταντίνος Πασχαλίδης καλωσορίζει τον κο Θεόδωρο Γιακουμάκη, ιδιοκτήτη του Petradi Beach Lounge Hotel, ένα από τα 22 νέα ξενοδοχεία της HotelBrain. 6. O Πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain κος Πάνος Παλαιολόγος με τον πρώτο προσκεκλημμένο ομιλητή της Συνάντησης, κο Κωνσταντίνο Ζήκο τ. Πρόεδρο του ΕΟΤ. 7. Ο κος Gianluca Laterza, Territory Director του TripAdvisor. 8. O κος Κώστας Παντής, Account Manager της Baidu.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο