Τα νέα των μελών μας

HotelBrain: 24α World Travel Awards: Η HotelBrain Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ευρώπη

undefined

 

Ως η Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ευρώπη (Europe’s Leading Hotel Management Company) αλλά και ως η Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ελλάδα (Greece’s Leading Hotel Management Company) ανακηρύχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η HotelBrain στην απονομή των 24ων World Travel Awards, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (30/9) στην Αγία Πετρούπολη.

Στη λαμπερή τελετή απονομής των «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» –όπως χαρακτηρίζονται παγκοσμίως τα συγκεκριμένα βραβεία-, που φέτος πραγματοποιήθηκαν στο Ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας και συγκέντρωσαν τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, η HotelBrainαπέσπασε τα βραβεία:

  •  Europe’s Leading Hotel Management Company World Travel Award
  •  Greece’s Leading Hotel Management Company World Travel Award

και αναδείχθηκε ως η απόλυτη νικήτρια στην κατηγορία της, στην οποία συμμετείχαν ηχηρά ονόματα από όλη την Ευρώπη, όπως οι  εταιρείες Xotels, Interstate Europe Hotels & Resorts και Michels & Taylor.

undefined

 

Στην Ελλάδα τα World Travel Awards 2018!

Φέτος μάλιστα, η Hotel Brain ανακηρύχθηκε ως η διοργανώτρια της επόμενης τελετής των World Travel Awards. Ύστερα από τρεις συνεχόμενες χρονιές που η εταιρεία ανεβαίνει στο βάθρο της κορυφής του σημαντικού αυτού θεσμού για τον παγκόσμιο τουρισμό, η HotelBrain διεκδίκησε και φέρνει το 2018 τα World Travel Awards στην Ελλάδα. Ως γνωστόν, πρόκειται για μία διοργάνωση που τυγχάνει μεγάλης δημοσιότητας στα διεθνή τουριστικά ΜΜΕ και στην οποία προσκαλούνται και συμμετέχουν διακεκριμένες προσωπικότητες και κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας αγοράς Τουρισμού και Ταξιδιών.  

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της  HotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος, δηλώνει σχετικά: «Η βράβευση μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως η κορυφαία εταιρεία management ξενοδοχείων από τα World Travel Awards, τα ” Όσκαρ του Τουρισμού’’ αποτελεί για εμάς μια ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών της ομάδας της HotelBrain, στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον της Ευρωπαϊκής αγοράς. Αυτή τη χρονιά εκτός από τα βραβεία μας, φέρνουμε στην Ελλάδα και τη διοργάνωση των World Travel Awards, την οποία για το 2018 θα αναλάβει η HotelBrain».

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο