Τα νέα των μελών μας

Hotel Wellness Spa Services: Μια «βασιλική» συνεργασία έχει ξεκινήσει στο χώρο του τουρισμού

undefined

 

 

Το “state of the art” ξενοδοχείο Nana Princess άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του φέτος το καλοκαίρι σε ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα, στην Χερσόνησο της μαγευτικής Κρήτης.

Tα βασιλικά διαμερίσματα του Nana Princess Royal Club Spa συμπληρώνουν την πολυτέλεια εφαρμόζοντας το περιβόητο SpaSystembyStarpool, μια καινοτομία που εισήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η εταιρεία Idolo Consulting Beauty & Spa. Την πανοραμική επίβλεψη σε θέματα κατασκευής και εξοπλισμού του μοναδικού σπα του ξενοδοχείου ανέλαβε η Idolo Consulting Beauty & Spaόπου σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης Hotel Wellness Spa Services δημιούργησαν ένα signature μενού θεραπειών by Germainede Capuccini που ταιριάζει σε όλους αυτούς που θέλουν να δεχτούν βασιλικές περιποιήσεις. Ανάμεσα σε άλλα στο Royal Club Spa οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μαγευτικές εμπειρίες σε ατμό, εναλλασσόμενα χρώματα, ζεστά λουτρά, τροπικές καταιγίδες, δροσερή ομίχλη, αρώματα και μουσική. Σκοπός του να τους χαρίσει ευφορία και αναζωογόνηση ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις τους.

undefined

Η boutique εταιρεία Hotel Wellness Spa Services ανέλαβε επιτυχώς την διαχείριση του Royal Spa Club μέσω της στελέχωσής του με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό υπογραμμίζοντας το ποιοτικό serviceπου ταιριάζει στους δικαίως απαιτητικούς πελάτες ενός ξενοδοχείου όπως αυτό. Η εταιρεία ανέλαβε το πολύπλευρο κομμάτι του σπα δίνοντας έμφαση στο πελατοκεντρικό επιχειρηματικό μοντέλο το μοναδικό ικανό να σταθεί σε μία αγορά τόσο απαιτητική και ανταγωνιστική. Αυτό φάνηκε μέσω των κριτικών των πελατών -που μεταφράζονται από τα θετικά σχόλια online, το ισχυρό word of mouth και τη διεύρυνση του μεριδίου αγοράς για το ξενοδοχείο- ως την αίσθηση ασφάλειας για τον επαγγελματία που συνεπάγεται η τήρηση αυστηρών κανόνων ασφάλειας και ποιότητας. Αυτό το πακέτο απαιτεί σαφώς ικανά στελέχη, προσηλωμένους επαγγελματίες, τεχνογνωσία και προσαρμόσιμες στην κουλτούρα κάθε ξενοδοχείου ή μονάδας λύσεις.

undefined

 

Η ομάδα της Hotel Wellness Spa Services καλωσορίζει το Nana Princess Hotel στο δίκτυο των συνεργατών της με την βεβαιότητα ότι μια επιτυχής συνεργασία έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι της.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο