Τα νέα των μελών μας

Hotel Wellness Spa Services: Η Hotel Wellness Spa Services συμμετείχε με επιτυχία στη έκθεση PHILOXENIA-HOTELIA

undefined

 

Η Hotel Wellness Spa Services συμμετείχε με επιτυχία στην Διεθνή Έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού PHILOXENIAHOTELIA στη Θεσσαλονίκη καθώς και στο Spa Concept Workshop ως χορηγός. Έγινε παρουσίαση των υπηρεσιών που είναι η ενοικίαση και λειτουργία χώρων ευεξίας σε ξενοδοχεία, η διαχείριση και management SPA ξενοδοχείων, η στελέχωση και εκπαίδευση του προσωπικού των χώρων και η καθετοποιημένη εξυπηρέτηση (προμήθεια αναλώσιμων, εξοπλισμού, service κ.ά.).

Η Hotel Wellness Spa Services απευθύνεται σε όλες εκείνες τις ξενοδοχειακές μονάδες που εκτιμούν τη σημασία ενός ποιοτικού service όπως το spa, αλλά δεν μπορούν ν’ αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δημιουργίας και λειτουργίας του – από τον σχεδιασμό και την αδειοδότηση, ως την προμήθεια εξοπλισμού, αναλωσίμων και την εκπαίδευση του προσωπικού του. Με άλλα λόγια, η  Hotel Wellness Spa Services δίνει κάθε λόγο στα ξενοδοχεία να εντάξουν στο menu των υπηρεσιών τους μια premium εμπειρία για τους επισκέπτες τους.

undefined

Μια εμπειρία σχεδιασμένη από ανθρώπους με προσήλωση σε ένα πελατοκεντρικό επιχειρηματικό μοντέλο, το μοναδικό ικανό να σταθεί σε μια αγορά τόσο απαιτητική αλλά και τόσο ανταγωνιστική. Επιπλέον, παρουσιάστηκε το WellnessBox, ένα καινοτόμο concept για υπηρεσίες ευεξίας σε εξωτερικούς χώρους.

undefined

Επικοινωνήστε μαζί μας: 

Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινουπόλεως 87, 54644, Τ. :+30 2310 820500, +30 2310 810066 – Fax.: +30 2310 820500, +30 2310 810066 

Κρήτη: Σταδίου 48 – 72400, Τ. +30 2810 335334 

E : info@hotelspaservices.com

Website: http://www.hotelspaservices.com/

Linked in: https://www.linkedin.com/company/hotel-wellness-spa-services

Facebook: https://www.facebook.com/hotelspaservices/

Instagram:https://www.instagram.com/hotel.wellness/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο