Τα νέα των μελών μας

Hotel Toolbox: Συμμετοχή της Hotel Toolbox στις ενημερωτικές εκδηλώσεις της Eurobank

undefined

 

 

Η Hotel Toolbox συμμετείχε στις ενημερωτικές εκδηλώσεις της τράπεζας Eurobank «Business Banking Τουρισμός 2022: Η επόμενη ημέρα των επιχειρήσεων του Τουρισμού», που πραγματοποιήθηκαν στην Χαλκιδική 17 Μαΐου, και στην Λευκάδα 26 Μαΐου. 

Οι εκδηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο του προγράμματος “Business Banking Τουρισμός 2022”, στο οποίο έχει ενταχθεί η Hotel Toolbox, η οποία παρέχει ειδικές εκπτώσεις έως 30% στα Ξενοδοχεία – πελάτες της Eurobank, για να αποκτήσουν τις εφαρμογές της HotelToolbox για την οργάνωση των καθημερινών λειτουργιών και την αύξηση των κερδών τους.  

Οι βραβευμένες από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος εφαρμογές της Hotel Toolbox, έχουν σαν στόχο την αύξηση των εσόδων, την εξοικονόμηση κόστους, την εσωτερική οργάνωση των διαδικασιών ενός ξενοδοχείου, και την καλύτερη επικοινωνία του προσωπικού αλλά και της διοίκησης. 

Χρησιμοποιούνται από μικρά ξενοδοχεία και βίλες έως και πολυτελή Resorts και αλυσίδες ξενοδοχείων.

Οι εργαζόμενοι των ξενοδοχείων επικοινωνούν μεταξύ τους και διεκπεραιώνουν άμεσα και αποδοτικά τις καθημερινές τους εργασίες (όπως Housekeeping, Βλαβοληψία, αιτήματα πελατών, συμπλήρωση εντύπων κ.α.), ενώ την ίδια στιγμή η διοίκηση έχει όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται. Παράλληλα οι πελάτες μπορούν μέσα από το κινητό τους, το wifi και την τηλεόραση να ζητήσουν υπηρεσίες, να παραγγείλουν, να κάνουν κρατήσεις, check-in, και να λάβουν πληροφορίες. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου σας, την συνολική αναβάθμιση της λειτουργίας του και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

e:info@hoteltoolbox.gr

t: 2810 391907 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο