Τα νέα των μελών μας

Hotel Show: 100% Hotel Show 2016: 100% Λύσεις και Τεχνογνωσία για τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας

 undefined

Το εντονότατο ενδιαφέρον επιχειρήσεων και επαγγελματιών του ξενοδοχειακού κλάδου και του Τουρισμού, συγκεντρώνει το 4ο 100% Hotel Show, η διοργάνωση που άλλαξε άρδην τα εκθεσιακά δεδομένα στην Ελλάδα.  

Το 100% Hotel Show 2016, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-28 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, έχει ήδη δεσμεύσει το σύνολο του διαθέσιμου εκθεσιακού χώρου και μέχρι στιγμής, καταγράφει μία αύξηση της τάξης του 30% στον αριθμό των εγγραφών επαγγελματιών επισκεπτών. 

Για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και για τα τουριστικά καταλύματα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, οι απαιτήσεις διατήρησης και περαιτέρω βελτίωσης των υπηρεσιών και του προϊόντος τους, είναι μεγάλες. Ειδικά για τις μικρομεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, που αποτελούν και την πλειονότητα στον κλάδο διαμονής, η ανάγκη για αναβάθμιση, εμπλουτισμό των προσφερόμενων υπηρεσιών αλλά και στοχευμένης διείσδυσης στις πελατειακές ομάδες ενδιαφέροντος, είναι αδήριτη και διαρκής. 

Παρά το δυσχερές χρηματο-πιστωτικό περιβάλλον και τις περιορισμένες επιλογές αναπτυξιακών εργαλείων, αυτό το ιδιαίτερα δυναμικό και δημιουργικό μέρος της αγοράς, βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση ιδανικών λύσεων προκειμένου να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά του. Όπως προκύπτει από τη διαδραστική επικοινωνία του 100% HotelShow με τους εκθέτες και τους επισκέπτες του, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ένα πολύ σημαντικό ποσοστό των επαγγελματιών αυτών – άνω του 70% – προτίθεται, εφόσον βρει τις κατάλληλες επιλογές, να προχωρήσει σε κάποιας μορφής επένδυση την περίοδο 2016-2017. Είτε σε επίπεδο εξοπλισμού, λειτουργικών βελτιώσεων και πιο ποιοτικών υπηρεσιών, είτε σε επίπεδο marketing, πωλήσεων και προβολής.

Η μεγάλη επιτυχία του 100% Hotel Show, οφείλεται κατά κύριο λόγο στον πολύ υψηλό βαθμό ικανοποίησης αυτών ακριβώς των προσδοκιών, εκθετών και επισκεπτών. 

undefined

Το 100% Hotel Show δεν είναι «μία ακόμα Έκθεση»…

Αυτό που διαφοροποιεί το 100% Hotel Show από τα συμβατικά εκθεσιακά πρότυπα, είναι, κατ’ αρχάς, η δομή και η φιλοσοφία του:

–      Η δομή της έκθεσης ακολουθεί τα πέντε στάδια/τομείς ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου, ξεκινώντας από την αρχιτεκτονική προδιαγραφή μέχρι και τα κανάλια διανομής του τελικού προϊόντος. Αυτό σημαίνει ότι ο επαγγελματίας επισκέπτης, γνωρίζει εκ των προτέρων πού να εστιάσει την αναζήτησή του, ανάλογα με τις ανάγκες του.

–      Στα περίπτερα των εκθετών, οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν υψηλόβαθμα στελέχη εξειδικευμένα στις ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, γεγονός που εξασφαλίζει την πιο αποδοτική επίσκεψη.

–      Στο 100% Hotel Show, δεν υπάρχουν οι κλασσικές εκθεσιακές κατασκευές, αλλά όλα τα περίπτερα έχουν ειδικό σχεδιασμό που επαυξάνει την εκθεσιακή εμπειρία. 

Τεχνογνωσία από Επαγγελματίες σε Επαγγελματίες

Ειδική βαρύτητα, όμως, δίνεται και στο κεφάλαιο “τεχνογνωσία”. Τα επαγγελματικά Workshops που διοργανώνονται στο πλαίσιο του 100% Hotel Show, λειτουργούν ως πραγματικά “εργαστήρια” πρακτικών λύσεων και για τους συμμετέχοντες.  

Ειδικότερα, τα Workshops του φετινού 100% Hotel Show: 

–      Την πρώτη μέρα, επικεντρώνονται στο θέμα της αύξησης των μεμονωμένων κρατήσεων με πρακτικές συμβουλές από σημαντικές εταιρείες όπως η Google, η WebHotelier, η Nelios και το Destsetters. 

–      Τη δεύτερη ημέρα, διακεκριμένοι ομιλητές από το χώρο των Boutique Ξενοδοχείων θα δώσουν συμβουλές για την καλύτερη ανάπτυξη μικρότερων μονάδων αλλά και για τα δίκτυα διανομής σε πιο ποιοτικά κοινά-στόχους. 

Καινοτομία: “Hospitality Networking Brands

Για πρώτη φορά στην ελληνική εκθεσιακή αγορά, το 100% Hotel Show εισάγει ένα νέο θεσμό που στοχεύει στην άμεση επαφή, μέσω κατ’ ιδίαν συναντήσεων, των επισκεπτών με στελέχη κορυφαίων εταιρειών της τουριστικής αγοράς. Στις συναντήσεις αυτές, που θα είναι προκαθορισμένες, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν το θέμα που τους απασχολεί με τους πλέον κατάλληλους ειδικούς και να έχουν άμεσες κατευθύνσεις και προτάσεις. 

Στο πρώτο φετινό «Hospitality Networking Brands” θα συμμετέχουν εταιρείες όπως η WebHotelier, οι Nelios & Axia Hospitality, το Greek Travel Pages και το Destsetters. 

undefined

Αναγνώριση και Δικτύωση

Επιπρόσθετα, το φετινό 100% HotelShow ενισχύεται από τρεις παράλληλες εκδηλώσεις, με στόχο την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο διαμονής, τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των εκθετών καθώς και τη μεγαλύτερη διάδραση με το εκθεσιακό κοινό του. 

Ειδικότερα:  

–      Τα 100% Hotel Design Awards, τα οποία αναδεικνύουν Ελληνικά και Κυπριακά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο σχεδιασμό, και προάγουν το ελληνικό design και την αρχιτεκτονική. 

–      Ο Διαγωνισμός Περιπτέρου, που δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να ξεχωρίσουν μέσω της συμμετοχής τους, διευρύνοντας την εκθεσιακή εμπειρία των επισκεπτών μέσω εντυπωσιακών κατασκευών. 

–      Το Vip Opening Party το οποίο αντικαθιστά τα παραδοσιακά εγκαίνια και μετατρέπει την έκθεση σε Γιορτή του Τουρισμού, με σημαντικές ευκαιρίες για Networking. 

Το 100% Hotel Show αποτελεί το Premium Εκθεσιακό Γεγονός για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού με πάνω από 10.000 επισκέπτες, και διακρίνεται για το δυναμικότερο – για τα Ελληνικά δεδομένα – digital πρόγραμμα προβολής. 

Διοργανώνεται από την εταιρεία DEMAND Customize Marketing και τελεί υπό την Αιγίδα των μεγαλύτερων φορέων του Ελληνικού Τουρισμού. 

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για το 100% HotelShow, τους Εκθέτες, τις Παράλληλες Εκδηλώσεις και τις επιλογές για τους Επαγγελματίες επισκέπτες, μπορείτε να βρείτε στο www.hotelshow.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο