Τα νέα των μελών μας

Hospitality & Tourism LTD: Η&Τ Destination Consulting, SILVER AWARD – μια διάκριση με πολλά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό μέσα από μια νέα ιδιωτική συνέργεια

 undefined

 

To SILVER AWARD στην κατηγορία Travel & Transportation απονεμήθηκε στην εταιρεία Η&Τ Destination consulting στη εκδήλωση των Βραβείων Tourism Awards 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και διοργανώθηκε από την Boussias Communications και την έκδοση Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. 

Το βραβείο αφορούσε την υποψηφιότητα «Αύξηση εισερχόμενου τουρισμού στη Λευκάδα που επετεύχθη με την σύνδεση  νέων αεροπορικών συνδέσεων και την ένταξη της Λευκάδας για πρώτη φορά σε πρόγραμμα κρουαζιέρας» που υλοποιήθηκε για το Επιμελητήριο Λευκάδας. 

Η διάκριση είναι το αποτέλεσμα  της νέας συνεργασίας της Η & Τ Destination Consultingμε την εταιρεία CTM Hellas (cruise experts) που προσφέρουν  ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανάπτυξη αεροπορικών συνδέσεων και την κρουαζιέρα μέσα και από την πρότυπη συνεργασία που ξεκίνησαν με το Επιμελητήριο Λευκάδας.  

Πίσω όμως από αυτή τη διάκριση, δεν είναι μόνο τα προφανή οφέλη (που αφορούν την αύξηση της τουριστικής κίνησης, το ποιοτικότερο τουρισμό, την άμβλυνση της εποχικότητας και τα σημαντικά έσοδα που θα επέλθουν στην τοπική οικονομία) αλλά κυρίως η αναγνώριση ότι

  • οι ενέργειες υλοποιήθηκαν για λογαριασμό δημόσιου φορέα, που είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα
  • δεν δόθηκε κανένα κίνητρο στις εταιρείες (πχ. συνδιαφημιστικά προγράμματα) 
  • όλες οι ενέργειες αναπτύχθηκαν βάση στρατηγικού σχεδιασμού που υλοποιήθηκε με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό 

Eπιβεβαιώθηκε ότι η εξωστρέφεια και η τεχνοκρατική προσέγγιση έχουν εγγυημένα και σημαντικά αποτελέσματα  για την τουριστική ανάπτυξη κάθε τουριστικού προορισμού και οι τουριστικοί φορείς των κάθε τουριστικού προορισμού έχουν ένα τεράστιο και αναξιοποίητο πεδίο δράσης για την ανάπτυξη νέων αεροπορικών συνδέσεων και κρουαζιέρας.  

 

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο