Τα νέα των μελών μας

Hospitality & Tourism LTD: Hospitality & Tourism Consulting: Hμερίδα «Οικονομική ύφεση και Καλλικράτης. Η επόμενη ημέρα και το μοντέλο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης»


Ο διευθυντής της εταιρείας Hospitality & Tourism Consulting, Γιάννης Μιχαηλίδης, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και προβολή τουριστικών προορισμών, ήταν ο κύριος ομιλητής της ημερίδας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας με θέμα: «Οικονομική ύφεση και Καλλικράτης. Η επόμενη ημέρα και το μοντέλο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης».

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Δήμαρχος Τρίπολης, ο Δήμαρχος Μεγαλούπολης, εκπρόσωποι δημοτικών αρχών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, εκπρόσωποι συλλογικών τουριστικών φορέων της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου καθώς και τουριστικοί επιχειρηματίες.

Η ομιλία επικεντρώθηκε στις προοπτικές και τα προβλήματα του Καλλικράτη, στο νέο ρόλο των δημόσιων και ιδιωτικών τουριστικών φορέων, στις νέες τάσεις του σύγχρονου τουριστικού marketing καθώς και σε πρακτικές προτάσεις που πρέπει και μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα.

Η ημερίδα αποτελεί πρωτοβουλία του διευθυντή της εταιρείας, Γιάννη Μιχαηλίδη, και έχει προγραμματιστεί και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς σε συνεργασία με τα τοπικά επιμελητήρια και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο