Τα νέα των μελών μας

Hopwave: Greek Tourism CrowdHackathon 2015 – Teams latest news

undefined

 

Το hopwave είναι μία πλατφόρμα που επιτρέπει σε ταξιδιώτες και ταξιδιωτικά πρακτορεία την κράτηση εισιτηρίων για μικρά εκδρομικά και μεταφορικά καράβια.  Μέσω του hopwave, οι ταξιδιώτες μπορούν να ανακαλύψουν νέους προορισμούς και ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες των καραβιών έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις πωλήσεις τους και να ενημερώνονται άμεσα για τις μελλοντικές κρατήσεις τους. 

Η πλατφόρμα για τα ταξιδιωτικά πρακτορεία θα είναι σε πλήρη λειτουργία από τη 1 Απριλίου 2016 και η εφαρμογή για τους ταξιδιώτες θα είναι έτοιμη στις 1 Μαΐου 2016. 

 undefined

Ως άμεσους στόχους θέτουμε τη κάλυψη των δρομολογίων που πραγματοποιούνται  στα νησιά του Ιονίου, Κυκλάδες και Κρήτη, δίνοντας προτεραιότητα στη Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Πάρο, Σαντορίνη, Μύκονο, Κω, Ρόδο και Κρήτη. 

Διακρίσεις:

1η θέση στο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας

“The Squeeze” του Orange Grove (10/3/16)

2η θέση στο διαγωνισμό του TEDxAUEB Tech (27/2/16)

1η θέση στο διαγωνισμό θαλασσιάς  επιχειρηματικότητας του Bluegrowth II (19/1/16)

4η θέση στο διαγωνισμό SETE Crowdhackathon (17/10/15) 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο