Τα νέα των μελών μας

Holiday Inn Thessaloniki: Torchbearer Award 2013

 

Στην ετήσια απονομή βραβείων της InterContinental Hotels Group, το Holiday Inn Thessaloniki τιμήθηκε για έκτη φορά με το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο βραβείο, το “Torchbearer Award 2013”. Η InterContinental Hotels Group (IHG), η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα διεθνώς, αναγνώρισε και επιβράβευσε τα ξενοδοχεία μέλη της που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη, για την εξαιρετική επίδοση που πέτυχαν, καθώς και για τη συνεισφορά τους στον ξενοδοχειακό κλάδο και στην τοπική κοινότητα όπου λειτουργούν.

Το βραβείο “Torchbearer Award” αναγνωρίζει την αξιοσημείωτη επίδοση των ξενοδοχείων που πετυχαίνουν την υψηλότερη βαθμολογία στη μέτρηση Ικανοποίησης του Πελάτη, μέσω των εξαιρετικών υπηρεσιών που προσφέρουν στους επισκέπτες τους, και ταυτοχρόνως έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην συμμόρφωση με τα κάθε μορφής υψηλών προδιαγραφών πρότυπα που θέτει η Intercontinental Hotels Group.

Ο κος Αριστοτέλης Θωμόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Holiday Inn Thessaloniki, δήλωσε: «Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει όλη τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του Holiday Inn Thessaloniki το 2013. Οι προσπάθειες μας θα παραμείνουν σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την δυνατότητα να απολαμβάνουν την ιδανική διαμονή κοντά μας. Θα εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε από κοινού για να διατηρήσουμε την υψηλή επίδοσή μας και τα επόμενα χρόνια».

Ο κος Stephen McCall | COO UK & I and Head of Europe Operations Performance & Support, δήλωσε:

«Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στο να υποστηρίζουμε και να εξελίσσουμε τους ανθρώπους μας.Τα ξενοδοχεία μας θα είναι τόσο καλά όσο και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το κατάλληλο περιβάλλον, την υποστήριξη αλλά και την έμπνευση που αυτοί χρειάζονται για να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους. Άλλωστε, αυτά τα βραβεία αποτελούν μια αντανάκλαση του καταπληκτικού ταλέντου των ανθρώπων που εργάζονται στα ξενοδοχεία μας σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο