Τα νέα των μελών μας

Holiday Inn Thessaloniki: Λαμπρή διάκριση για το Holiday Inn Thessaloniki

Το Holiday Inn Thessaloniki είναι ένα από τα 59 ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν από την Intercontinental Hotels Group με το σπουδαίο βραβείο “Quality Excellence Award 2010”, μεταξύ  900 συνολικά ξενοδοχείων που διαθέτει ο μεγαλύτερος διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Το “Quality Excellence Award 2010” επιβραβεύει τα ξενοδοχεία εκείνα που πέτυχαν αξιοσημείωτες επιδόσεις. Η συστηματική μέτρηση των επιδόσεων του κάθε ξενοδοχείου, γίνεται από την Intercontinental Hotels Group. Η βαθμολογία προκύπτει, αφενός από την αξιολόγηση της τήρησης όλων των υψηλών προδιαγραφών που θέτει η ξενοδοχειακή αλυσίδα και αφετέρου από τη συλλογή και αξιολόγηση στοιχείων με ερωτηματολόγια που συμπληρώνονται από τους πελάτες κατά τη διαμονή τους. Το “Quality Excellence Award 2010” απονεμήθηκε στα ξενοδοχεία εκείνα που κατάφεραν να βρίσκονται μέσα στο 7% της υψηλότερης βαθμολογίας. Το Holiday Inn Thessaloniki με την υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε για το έτος 2010, κατέκτησε το πολύ σημαντικό αυτό βραβείο που απονέμει κάθε χρόνο η “Intercontinental Hotels Group”. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Holiday Inn Thessaloniki έλαβε και άλλες τιμητικές διακρίσεις, καθώς έχει βραβευτεί ήδη, άλλες τρεις φορές με τα σημαντικότερα βραβεία του διεθνή ξενοδοχειακού ομίλου.
 
O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος ανέφερε σχετικά με την παραλαβή του βραβείου: «Με ικανοποίηση σας ανακοινώνω τη βράβευση του Holiday Inn Thessaloniki με το “Quality Excellence Award 2010”. Είναι μεγάλη χαρά και μέγιστη ηθική ικανοποίηση για όλους εμάς στο Holiday Inn Thessaloniki, η κατάκτηση αυτής της διάκρισης. Η συστηματική προσπάθεια όλων μας και η προσήλωσή μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, έφεραν το Holiday Inn Thessaloniki να ξεχωρίζει σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική μεταξύ όλων των ξενοδοχείων που διαθέτει ή ελέγχει ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος “Intercontinental Hotels Group” στη συγκεκριμένη περιοχή. Η προσπάθειά μας σ’ αυτή την κατεύθυνση θα είναι συνεχής, ώστε να διατηρήσουμε την αξιοσημείωτη επίδοσή μας και να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. Ευχαριστώ το προσωπικό του ξενοδοχείου για τη συμβολή του σ’ αυτή την τόσο σπουδαία διάκριση και ευελπιστώ να αποσπάσουμε κι άλλες τιμητικές διακρίσεις στο μέλλον».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο