Τα νέα των μελών μας

Holiday Inn Thessaloniki: Κορυφαία Βράβευση

Το Holiday Inn Thessaloniki βραβεύτηκε από την Intercontinental Hotels Group για το έτος 2011 με το κορυφαίο βραβείο “Torchbearer Award 2011” και ξεχώρισε με τις υψηλές επιδόσεις του ανάμεσα στο  σύνολο των ξενοδοχείων που διαθέτει ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται τα ξενοδοχεία εκείνα που πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις στο πρόγραμμα της αλυσίδας “Great Hotels Guest Love”. Η αξιολόγηση του κάθε  ξενοδοχείου, πραγματοποιείται  από την Intercontinental Hotels Group συστηματοποιημένα με μετρήσεις ειδικών δεικτών καθόλη τη διάρκεια του έτους. Η βαθμολογία κάθε ξενοδοχείου προκύπτει, αφενός από την αξιολόγηση του αναφορικά με την τήρηση όλων των υψηλών προδιαγραφών που θέτει η ξενοδοχειακή αλυσίδα και αφετέρου από τις εξειδικευμένες μετρήσεις που προκύπτουν από ερωτηματολόγια, τα οποία συμπληρώνονται από τους πελάτες κατά τη διαμονή τους. Το “Torchbearer Award 2011” απονεμήθηκε στα ξενοδοχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία.
 
O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος δήλωσε με αφορμή την παραλαβή του βραβείου: «Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε την ιδανική διαμονή σε κάθε επισκέπτη μας. Οι προσπάθειές μας είναι συνεχείς, ώστε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και ανέσεις στους πελάτες μας που θα ικανοποιούν τις επιθυμίες τους, αλλά και θα υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.  Με την κατάκτηση του βραβείου “Torchbearer Award 2011” για 4η φορά, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται αυτές οι προσπάθειες. Είναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση για όλους εμάς στο Holiday Inn Thessaloniki που εργαστήκαμε συστηματικά σ’ αυτή την κατεύθυνση και καταφέραμε να διατηρήσουμε την αξιοσημείωτη επίδοσή μας στις μετρήσεις ικανοποίησης πελατών που διενεργούνται από τα κεντρικά της Intercontinental Hotels Group καθόλη τη διάρκεια του έτους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό του ξενοδοχείου, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική για την επίτευξη αυτής της τόσο σημαντικής διάκρισης και την κατάκτηση του κορυφαίου βραβείου “Torchbearer Award 2011”».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο