Τα νέα των μελών μας

Holiday Inn Thessaloniki: Κορυφαία βράβευση “Torchbearer Award 2012”

Το Holiday Inn Thessaloniki βραβεύτηκε από την Intercontinental Hotels Group για το έτος 2012 με το μεγαλύτερο βραβείο “Torchbearer Award 2012” και ξεχώρισε για μια ακόμη φορά με τις υψηλές επιδόσεις του μεταξύ των ξενοδοχείων που διαθέτει ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται τα ξενοδοχεία εκείνα που πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις στο πρόγραμμα της αλυσίδας “Great Hotels Guest Love”. Η αξιολόγηση του κάθε  ξενοδοχείου, πραγματοποιείται  από την Intercontinental Hotels Group συστηματοποιημένα με ερωτηματολόγια που δίνονται σε τυχαία επιλεγμένους πελάτες, οι οποίοι τα συμπληρώνουν κατά τη διαμονή τους. Οι μετρήσεις των ειδικών δεικτών ικανοποίησης του πελάτη, γίνονται καθόλη τη διάρκεια του έτους. Η τελική βαθμολογία κάθε ξενοδοχείου διαμορφώνεται και από την αξιολόγηση του, αναφορικά με την τήρηση όλων των υψηλών προδιαγραφών που θέτει η ξενοδοχειακή αλυσίδα.  Το “Torchbearer Award 2012” απέσπασαν τα ξενοδοχεία εκείνα που κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία.
 
O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος δήλωσε με αφορμή την παραλαβή του βραβείου: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παραλαβή του κορυφαίου βραβείου “Torchbearer Award 2012”. Σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο που διανύει  γενικότερα η χώρα μας, αλλά και ειδικότερα οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της πόλης μας, λόγω της οικονομικής ύφεσης, καταφέραμε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίδεδα ποιότητας τις υπηρεσίες μας και την εξυπηρέτηση των πελατών. Παραμείναμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας και καταφέραμε να προσφέρουμε την ιδανική διαμονή σε κάθε επισκέπτη μας και αυτή τη χρονιά. Οι προσπάθειές μας θα συνεχίσουν σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε να παρέχουμε πάντα  ποιοτικές υπηρεσίες και ανέσεις στους πελάτες μας που θα ικανοποιούν τις επιθυμίες τους, αλλά και θα υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.  Με την κατάκτηση του βραβείου “Torchbearer Award 2012” για 5η φορά, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται αυτές οι προσπάθειες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για ακόμη μια φορά  το προσωπικό του ξενοδοχείου, η συμβολή του οποίου είχε το σημαντικότερο ρόλο  στην επίτευξη αυτής της τόσο σημαντικής διάκρισης».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο