Τα νέα των μελών μας

HiT S.A.: Η HiT S.A. «Κορυφαίος Αντιπρόσωπος Παγκοσμίως» της Protel GmbH για το 2020!

 

undefined

Η HΙHospitality Integrated Technologies A.E. κατάφερε να διακριθεί ως η «Καλύτερη Αντιπροσωπεία Παγκοσμίως» (“Best Global Dealership”) της Protel GmbH για το 2020, αψηφώντας τις σαρωτικές επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19 στον Τουρισμό. 

Η ελληνικών συμφερόντων εταιρεία μηχανογράφησης βραβεύθηκε για τη συνέπεια στην εξυπηρέτηση και την ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά και για την άριστη εμπορική της απόδοση ως μέλος του δικτύου αντιπροσώπων του γερμανικού κολοσσού του business software, αφού κατάφερε να καταγράψει τις περισσότερες πωλήσεις από οποιονδήποτε άλλο αντιπρόσωπο του κορυφαίου ξενοδοχειακού συστήματος PROTEL και να προωθήσει το δόγμα του Protel #HotelTechnology στην Αγορά της Ελλάδας και των Βαλκανίων με απόλυτη επιτυχία. 

undefined

Παρά την συνεχιζόμενη δοκιμασία του κλάδου της Φιλοξενίας, η καινοτομικά ολιστική προσέγγιση της Μηχανογράφησης ενός Ξενοδοχείου με την ανάπτυξη ενός ζωντανού οικοσυστήματος εφαρμογών με το PMS και τα POS στην «καρδιά» του έφερε αυτή τη σημαντική τιμητική διάκριση, επιβεβαιώνοντας την ξεκάθαρα ηγετική θέση της HIT A.E. στην εγχώρια Αγορά. 

Η ΗΙΤ Α.Ε. δίνει δυναμικά το «παρόν» στον χώρο του Τουρισμού εδώ και δύο δεκαετίες, έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία του PROTEL σε Ελλάδα, Κύπρο και τις λοιπές Βαλκανικές χώρες από το 1999.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο