Τα νέα των μελών μας

HIT: Podcast για την μηχανογράφηση των ξενοδοχείων

Ο Λάμπρος Λαμπριανάκης στο The -V- Experiment του Κυριάκου Βάικου

Ένα νέο αξιόλογο podcast για τη μηχανογράφηση στον χώρο του Τουρισμού έχει ξεκινήσει ο Κυριάκος Βάικος, ιδρυτής της HOspitality PErception, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού πυλώνα της HOPE. Στο κανάλι του στη πλατφόρμα YouTube φιλοξενεί hospitality experts που συζητούν τα επόμενα βήματα του ελληνικού τουρισμού και δίνουν απαντήσεις σε φλέγοντα θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Την περασμένη εβδομάδα, καλεσμένος βρέθηκε στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς, ο Γενικός Διευθυντής της HIT, Λάμπρος Λαμπριανάκης, ο οποίος σε μια περιεκτική συζήτηση, αναφέρθηκε στις νέες τάσεις στην μηχανογράφηση, καθώς και στην αρχή της HIT και τις αξίες που η εταιρεία πρεσβεύει, τα προγράμματά της και τη φιλοσοφία του ελληνικού Τουρισμού. Επίσης, αναφέρθηκε στο +plus, τον επαναστατικό all-in-one Digital Hotelier Assistant που θα λανσάρει φέτος η ΗΙΤ και ανέλυσε πως βοηθάει το μοντέρνο ξενοδοχείο να αναπτυχθεί, εκμεταλλευόμενο το σύνολο των τεράστιων δυνατοτήτων των ήδη εγκατεστημένων εφαρμογών μηχανογράφησής του.

Η ψηφιακή εποχή είναι εδώ με totally paperless διαδικασίες που οδηγούν ασφαλώς σε μείωση των λαθών χειρισμού, των ωρών διαχείρισης αρχείων, αλλά και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του ξενοδοχείου και η ΗΙΤ το εγγυάται.

Δείτε ολόκληρο το Podcast εδώ

Connect with us: LinkedIn | Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο