Τα νέα των μελών μας

HIT (Hospitality Integrated Technologies): Το PORTO CARRAS MELITON στις 12 σπουδαιότερες εγκαταστάσεις Protel παγκοσμίως για το 2021!

 

undefined

Η Protel GmbH αφιέρωσε τον μήνα Μάιο του νέου ετήσιου ημερολογίου της – το οποίο αποστέλλεται σε ολόκληρο το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της για να παρουσιάσει τις δώδεκα πιο σημαντικές νέες εγκαταστάσεις του προηγούμενου έτους – στην εγκατάσταση του Porto Carras Meliton, ένα μέρος του τιτάνιου έργου μηχανογράφησης του εμβληματικού συγκροτήματος Porto Carras Grand Resort που ολοκληρώθηκε επιτυχώς το 2021 από την HIT Hospitality Integrated Technologies.

undefined

Το Porto Carras Grand Resort βρίσκεται καταμεσής μιας μαγευτικής τοποθεσίας, πλάι σε μια αμμώδη παρθένα ακτογραμμή μήκους 9 χιλιομέτρων και περιτριγυρισμένο από μια κατάφυτη έκταση 18.000 στρεμμάτων, με κήπους που βρίσκονται κάτω από τη σκιά των πεύκων που ντύνουν τις πλαγιές του όρους Μελίτων. Η φιλοξενία εκεί πλαισιώνεται από ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών, ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας και ευεξίας, εστιατόρια με γαστρονομία υψηλού επιπέδου, ένας βραβευμένος αμπελώνας με σημαντική παραγωγή, καζίνο και μαρίνα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Η HΙT Hospitality Integrated Technologies διακρίθηκε το 2020 ως η Καλύτερη Αντιπροσωπεία Παγκοσμίως (Best Global Dealership) του γερμανικού κολοσσού του business software Protel GmbH, αψηφώντας τις σαρωτικές επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19 στον Τουρισμό. Η εταιρεία δίνει δυναμικά το «παρών» στον χώρο του Τουρισμού ως ο μεγαλύτερος hospitality integrator σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και δύο δεκαετίες, έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία του κορυφαίου ξενοδοχειακού συστήματος Protel σε Ελλάδα, Κύπρο και τις λοιπές Βαλκανικές χώρες από το 1999.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο