Τα νέα των μελών μας

HΙT Hospitality Integrated Technologies A.E.: ‘Ενας μήνας protel – myDATA!

 

undefined

 

Η διασύνδεση των διαχειριστικών ξενοδοχειακών εφαρμογών Protel Hotel Software, Ermis Pro και Ermis WIN της HΙT Hospitality Integrated Technologies A.E. με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ έχει μπει σε εφαρμογή ήδη από την 1η του Οκτώβρη, μετρώντας πλέον αρκετές ενεργές εγκαταστάσεις.

Η μόνη προϋπόθεση είναι το Ξενοδοχείο να έχει πραγματοποιήσει τη δωρεάν αναβάθμιση της εφαρμογής που χρησιμοποιεί στην νεότερη έκδοση που διαθέτει το ειδικό module διασύνδεσης myDATA, προκειμένου η εφαρμογή να είναι φορολογικά ενημερωμένη και η διασύνδεση να καταστεί λειτουργική. 

Επίσης, η ΗΙΤ ανέπτυξε ειδική auditing εφαρμογή MyHotel DATA™ για τη διόρθωση τυχόν σφαλμάτων. Η ελεγκτική εφαρμογή MyHotel DATA™ διενεργεί καθημερινά επαναλαμβανόμενους εσωτερικούς ελέγχους πριν το κλείσιμο ημέρας, μέχρι την επίτευξη απόλυτης συμφωνίας της σύνοψης παραστατικών του ξενοδοχείου με τα στοιχεία της AAΔΕ. Η χρήση της εφαρμογής επιτρέπει να ελέγχονται, να διασταυρώνονται και να συμφωνούν τα στοιχεία του ξενοδοχείου, προτού αυτά αποσταλούν στην πλατφόρμα myDATA. 

undefined

Ενημερωθείτε για τη νέα εφαρμογή MyHotel DATA™ αποστέλλοντας σχετικό email στο sales@hit.com.gr

Αναγνωρίζοντας τις επείγουσες ανάγκες των ελληνικών ξενοδοχείων, η ΗΙΤ δημιούργησε ειδικό Τμήμα Υποστήριξης myDATA με σκοπό την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του πελατολογίου της. 

Για κάθε ζήτημα σχετικό με την διασύνδεση ΗΙΤ PMS – myDATA, μπορείτε να καλείτε στο 210 88 47 420 ζητώντας το Τμήμα Υποστήριξης myDATA ή να αποστέλλετε απευθείας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  mydata@hit.com.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο