Τα νέα των μελών μας

HIT: Dailypoint CDM: Τα δεδομένα του ξενοδοχείου σας αποκτούν νέα ισχύ!

Η ΗΙΤ φέρνει στην Ελλάδα την κορυφαία cloud CDM (Central Data Management) εφαρμογή της dailypoint και συστήνει στον Έλληνα ξενοδόχο την μοναδική more-than-CRM λύση ειδικά σχεδιασμένη για μεμονωμένα ξενοδοχεία και αλυσίδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Το dailypoint 360ο συλλέγει δεδομένα από όλες τις διαθέσιμες πηγές, όπως το PMS, το POS, τον ιστότοπο, την πλατφόρμα διαχείρισης newsletter ή ακόμη και το Wi-Fi ώστε να δημιουργήσει για εσάς ένα κεντρικό και ενοποιημένο προφίλ επισκέπτη. Αποτελείται από 16 modules και συμπληρώνεται ιδανικά από το dailypoint™ Marketplace που προσφέρει περισσότερες από 200 συμβατές εφαρμογές για ένα πραγματικά λειτουργικό οικοσύστημα μηχανογράφησης. Με ενσωματωμένες διαδικασίες “καθαρισμού” δεδομένων, σας παρέχει εκτεταμένη γνώση των επισκεπτών σας, πέραν από ό,τι έχετε δει στο πεδίο των CRM μέχρι σήμερα!

Ακόμα, η AI τεχνολογία Content Bot σας επιτρέπει να παρέχετε πλήρη και εξατομικευμένη επικοινωνία σε κάθε καλεσμένο ξεχωριστά με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς το περιεχόμενο κάθε αποστελλόμενου newsletter συλλέγεται και συντάσσεται αυτόματα με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Το dailypoint 360ο διακρίθηκε ως Finalist στην κατηγορία Loyalty Program Software του έγκριτου HotelTech Report.

Επικοινωνήστε σήμερα στο  210 88 47 420 ή μέσω email, στο sales@hit.com.gr, με το Τμήμα Πωλήσεων της ΗΙΤ και μάθετε περισσότερα για το πώς να απογειώσετε το loyalty scheme σας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο