Τα νέα των μελών μας

Hertz – Autohellas: «Rent a Van» – Νέα υπηρεσία Ενοικίασης Ελαφρών Φορτηγών Ι.Χ έως 3.5 τόνους

 

Η Hertz-Autohellas καινοτομεί και προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία την «Rent a Van». Η νέα υπηρεσία αναφέρεται στην  Ενοικίαση Ελαφρών Φορτηγών Ι.Χ έως 3.5τ. και είναι διαθέσιμη στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Η υπηρεσία μίσθωσης ελαφρών φορτηγών  απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες ή εταιρείες που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης, όσο και στον ιδιώτη που θέλει να μεταφέρει προσωπικά του αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή εκείνος επιθυμεί εύκολα και γρήγορα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την μίσθωση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ  έως 3.5τ δεν χρειάζεται επαγγελματικό δίπλωμα.


Ο στόλος των ελαφρών φορτηγών αποτελείται από μια ευρεία γκάμα σχημάτων με διαφορετικές διαστάσεις όγκου φόρτωσης και ωφέλιμου φορτίου από 610 έως 1140 κιλά. Τα παρακάτω μοντέλα ελαφρών φορτηγών όπως, 
Peugeot Bipper
Fiat Florino
Opel Combo
Fiat Doblo
Peugeot Partner
Opel Movano
Ford Transit
έχουν κινητήρες diesel και είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση από 1 ημέρα έως και 12 μήνες.

Τώρα με την Hertz και η μεταφορά αντικειμένων γίνεται εύκολη υπόθεση!

Η Hertz Autohellas είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα με περισσότερα από 26,500 αυτοκίνητα και περισσότερους από 100 σταθμούς στους πιο τουριστικούς και εμπορικούς προορισμούς της χώρας μας καλύπτοντας κάθε ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο