Τα νέα των μελών μας

Hertz – Autohellas: Διεθνές βραβείο για την Hertz – AutoHellas S.A. από την TUI για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσέφερε το 2012

 

Η Hertz – AutoHellas S.A. βραβεύτηκε για δεύτερη φορά από την TUI τον μεγαλύτερο Τουριστικό Οργανισμό στον κόσμο για την επίτευξη εξαιρετικού επιπέδου ικανοποίησης πελατών κατά το 2012 μεταξύ των 100 συνεργατών της ΤUI παγκοσμίως.
 
Τα βραβεία “TUI Cars Awards” παρουσίασε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στο Δημαρχείο του Ανόβερου, η Κυρία Beate Kuszewski που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της αγοράς και την διαχείριση της ποιότητας του τομέα των ενοικιάσεων αυτοκινήτων της TUI Γερμανίας
 
Όπως δήλωσε η Κα Beate Kuszewski  « Οι πελάτες μας επαφίενται στην ποιότητα και ασφάλεια των  διακοπών τους που τους εξασφαλίζει η TUI,  γι αυτό πάντα δημιουργούμε νέους τρόπους και ιδέες για να ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες μας να πετύχουν την καλύτερη απόδοση τους.  Το  “TUI Cars award” είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να διατηρήσουμε την άριστη εικόνα του TUI Cars  στην Γερμανική αγορά».
 
Το βασικό κριτήριο για το βραβείο ήταν η ικανοποίηση των πελατών, η οποία υπολογίζεται από τον δείκτη του αριθμού των κρατήσεων προς τον αριθμό παραπόνων η Hertz – AutoHellas S.A. πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα στην κατηγορία της πετυχαίνοντας δείκτη ικανοποίησης πελατών 99.69% !
 
Στην εκδήλωση «TUI Cars Award 2013» παρευρέθηκε ο κ. Μανώλης Χρυσουλάκης Διευθυντής Πωλήσεων της Hertz – AutoHellas S.A. ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο.
 
 Στη φωτογραφία εμφανίζονται η κα Βeate Kuszewski, και ο κος. Μανώλης Χρυσουλάκης.

hertz

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο