Τα νέα των μελών μας

Heliotopos Conferences: Ο Ηλιότοπος αναπτύσσει και εμπλουτίζει συνεχώς το www.conferences.gr

Ο Ηλιότοπος αναπτύσσει και εμπλουτίζει συνεχώς το www.conferences.gr.

Στα 417 ανέρχονται σήμερα τα μελλοντικά συνέδρια μέχρι και το τέλος του 2011 που έχουν ήδη καταγραφεί στο δικτυακό τόπο www.conferences.gr. Ο αριθμός αυτός είναι σημαντικά μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο περσινό. Η διασπορά του τόπου διοργάνωσης εξακολουθεί να κινείται σε υψηλά επίπεδα και αφορά σε περισσότερες από 40 περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο κατάλογος συνεδρίων του www.conferences.gr περιλαμβάνει τα συνέδρια που πρόκειται να διοργανωθούν στην Ελλάδα με την προϋπόθεση ότι για αυτά υπάρχει ενεργή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Η συμμετοχή ενός συνεδρίου στον σχετικό κατάλογο παρέχεται χωρίς χρέωση συμπληρώνοντας την ανάλογη φόρμα που διαθέτει το www.conferences.gr.

To www.conferences.gr βρίσκεται συνεχώς στις πρώτες θέσεις των Google, Yahoo και Bing σε αναζητήσεις σχετικά με συνέδρια στην Ελλάδα. Εκτός του καταλόγου των συνεδρίων, περιλαμβάνει γενικές πληροφορίες για τη χώρα και περισσότερους από 60 συνεδριακούς προορισμούς, καθώς και κατάλογο επιχειρήσεων που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην διεξαγωγή συνεδρίων ανά την Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο