Τα νέα των μελών μας

Helexpo – Ελληνικές Εκθέσεις Α.Ε: Summer Holidays Expo

Οι εκθεσιακές συμμετοχές στη SUMMER HOLIDAYS EXPO, που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Μαΐου στο Helexpo Palace, στο Μαρούσι διαμορφώνονται  σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, αφού έχει καλυφθεί ήδη ο διπλάσιος εκθεσιακός χώρος σε σύγκριση με την περσινή διοργάνωση.

Δεδομένη είναι όπως και στις προηγούμενες εκθέσεις η στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του ΕΟΤ, που συμμετέχουν με περίπτερο στην έκθεση.

Μέχρι σήμερα έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους τα τουριστικά γραφεία  COSMORAMA, TOURGATS, TRAVEL PLAN, EXPRESS HOLIDAYS, τα ξενοδοχεία ASTROLABOS,  ΧΕΝΟΤΕL, ISMAROS και EUROXENIA, οι τουριστικές περιοχές της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Κορίνθου, Ουρανούπολης, Πελοποννήσου, Νησιών Β. Αιγαίου, Δωδεκάνησα , Κυκλάδες, Ιόνια Νησιά και από ξένες κρατικές συμμετοχές η Τυνησία και η Κύπρος. Η Mercedes θα παρουσιάσει τη γκάμα των επαγγελματικών της αυτοκινήτων. Ακόμη, έχουν εξασφαλιστεί συμμετοχές από την Ολυμπιακή Αεροπορία, την Endeavor Lines και το σύνολο των  έντυπων και ηλεκτρονικών τουριστικών οδηγών.

Επιπλέον υφίσταται πλειάδα αναμονών απάντησης από εταιρίες για συμμετοχή στην έκθεση, καθώς απομένει ακόμη πάνω από ένας μήνας μέχρι να ξεκινήσει.

H συνεργασία της HELEXPO με την ηλεκτρονική πλατφόρμα RESPOND ON DEMAND (με μέλη 750 ελληνικά ξενοδοχεία), προσελκύει στην έκθεση μεμονωμένες συμμετοχές ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχές είναι έντονο, λόγω της προοπτικής άμεσων πωλήσεων, που αντιλαμβάνονται ότι θα τους δώσει η διοργάνωση, σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος συμμετοχής, αλλά και της έντονης διαφημιστικής προβολής, την οποία έχει η έκθεση από την αρχή του χρόνου σε όλα τα κλαδικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο