Τα νέα των μελών μας

Helexpo – Ελληνικές Εκθέσεις A.E.: Philoxenia – Hotelia 2010


Η PHILOXENIA, η οποία  διοργανώνεται από τις 18 ως τις 21 Νοεμβρίου 2010 και εκτείνεται στα Περίπτερα 10,13,14 και 15, αποτελεί «αιχμή του δόρατος» για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Την ηγετική της θέση στην αγορά του εκθεσιακού τουρισμού αποδεικνύει η παρουσία ξένων κρατικών συμμετοχών, τουριστικών γραφείων, ξενοδοχειακών μονάδων, αεροπορικών και ναυτιλιακών εταιρειών, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, τουριστικοί οδηγοί κ.α. που δραστηριοποιούνται σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην 26η PHILOXENIA κερδίζουν διεθνή προβολή, άμεση επικοινωνία με κορυφαίες επιχειρήσεις, προοπτική άμεσων επαγγελματικών συμφωνιών – συνεργασιών, και εξασφαλισμένη δυνατότητα για νέες πολυεπίπεδες συνεργασίες μέσω του προγράμματος hosted buyers, που πραγματοποιείται για 5η χρονιά. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με  προκαθορισμένα ραντεβού ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ με τους προσκεκλημένους από τη HELEXPO , Tour Operators από τουλάχιστον 25 χώρες.

Αυξημένη εμπορικότητα στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας αναμένεται να δώσει η 1η Hotelia -Expro&Clean 2010, μια συνεργασία της HELEXPO με την Expro Α.Ε, που θα λειτουργήσει στα Περίπτερα 7 & 12.

Στο πλαίσιο της HOTELIA – EXPRO & CLEAN, το Σάββατο στις 20 Νοεμβρίου  στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, Περίπτερο 12, θα πραγματοποιηθεί  Ημερίδα για  ξενοδοχεία, με θέμα «Κάντε το ξενοδοχείο σας να ξεχωρίσει με πρωτότυπους και οικονομικούς τρόπους» προκειμένου να ενημερωθούν οι  ιδιοκτήτες ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα. Η Ημερίδα οργανώνεται σε συνεργασία με το Respond On Demand και η είσοδος των συμμετεχόντων θα είναι ελεύθερη.

Εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωκοινοβουλίου, της Ελληνικής κυβέρνησης, διεθνών οργανισμών, συνδέσμων τουριστικών επιχειρήσεων και μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα πάρουν μέρος στο 3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τον Τουρισμό. Στο συνέδριο με τίτλο «Ένα Νέο Μοντέλο για τον Τουρισμό» θα διερευνηθεί η δυνατότητα δημιουργίας και  περαιτέρω ανάπτυξης ενός νέου μοντέλου για τον τουρισμό, το οποίο θα συζητηθεί μέσα από τις τρεις ενότητες του συνεδρίου: «Περιβάλλον, Πολιτισμός, Τουρισμός», «Τουρισμός 12 Μήνες» και «Ψηφιακή Ατζέντα στον Τουρισμό & Στρατηγικές Μάρκετινγκ. 

Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από την HELEXPO και την EUROPRESS MEDIA GROUP (EMG), στο πλαίσιο της PHILOXENIA, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και με την υποστήριξη του Διεθνούς Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, του περιοδικού «European Business Review» και της έκδοσης «Best of Greece»».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο