Τα νέα των μελών μας

Helexpo – Ελληνικές Εκθέσεις Α.Ε: Έκθεση καλοκαιρινών διακοπών στην Αθήνα από τη Helexpo

Το σημαντικότερο ραντεβού του τουρισμού,  λίγο πριν ξεκινήσει το επόμενο καλοκαίρι, θα αποτελέσει η SUMMER HOLIDAYS EXPO, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 20 έως 22 Μαΐου 2011, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE, στο Μαρούσι.

Η SUMMER HOLIDAYS EXPO υλοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα, έπειτα από 4 συνεχόμενες ετήσιες διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη,  με δεδομένη την όπως και τα προηγούμενα χρόνια στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Η SUMMER HOLIDAYS EXPO είναι μία έκθεση με αντικείμενο τις καλοκαιρινές διακοπές. Απευθύνεται  στους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς και ο στόχος της είναι να προσελκύσει το ευρύ κοινό, το οποίο παραδοσιακά εκείνη την εποχή προγραμματίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Η SUMMER HOLIDAYS EXPO προσανατολίζεται στην προβολή του τουριστικού προϊόντος με την πλατιά του έννοια (διαμονή, μεταφορά, παράλληλες δραστηριότητες κλπ),   στο κοινό της Αττικής και της ευρύτερης περιοχής της.
Οι Περιφέρειες και οι Δήμοι της χώρας, με τη νεοσύστατη μορφή τους, μέσω της εφαρμογής του Καλλικράτη,  θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τους τουριστικούς προορισμούς τους. Εταιρείες που επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενόψει της καλοκαιρινής σαιζόν σε όλα τα μέλη της ελληνικής οικογένειας θα συμμετέχουν επίσης στην έκθεση (προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς για γυναίκες, αυτοκίνητο και σπορ για τον άνδρα, παιδότοποι, κατασκηνώσεις, καταλύματα φιλικά για το παιδί).

Ο προγραμματισμός της διοργάνωσης και η αξιοποίηση κάθε μέσου από τη HELEXPO,  θα δώσει την ώθηση που αξίζει σε μια φρέσκια έκθεση καλοκαιρινών διακοπών που  λείπει από το λεκανοπέδιο. H συνεργασία της HELEXPO με την ηλεκτρονική πλατφόρμα RESPOND ON DEMAND (με μέλη 700 ελληνικά ξενοδοχεία),  θα προσελκύσει στην έκθεση , σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, μεμονωμένες συμμετοχές ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα.

Ειδικές προσφορές των εκθετών, με την κατάλληλη προβολή τους, θα φέρουν τους επισκέπτες στο HELEXPO PALACE, προκειμένου να «κλείσουν» τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το κόστος συμμετοχής των εκθετών έχει διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα (85 ευρώ/τ.μ)  , χώρος για εντυποδιανομή 300 ευρώ για τις τρείς μέρες λειτουργίας της έκθεσης, ειδικές εκπτώσεις για δέσμευση άνω των 60 τ.μ.

Πληροφορίες : Χρύσα Κρασσά, τηλ: 2310 291293 email: summerholidays@helexpo.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο