Τα νέα των μελών μας

HELEXPO- Ελληνικές Εκθέσεις Α.Ε.: 26η PHILOXENIA 2010

Από τις 18 έως τις 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η  26η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2010.

Εκπρόσωποι ξένων κρατικών συμμετοχών, τουριστικών γραφείων, ξενοδοχειακών μονάδων, αεροπορικών και ναυτιλιακών εταιρειών, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, τουριστικοί εκδοτικοί οίκοι κ.α. που δραστηριοποιούνται σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο, θα δώσουν το παρόν στην PHILOXENIA, στην κορυφαία συνάντηση των επιχειρηματιών του τουρισμού στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α.Μεσογείου. 

                                       
  Η τουριστική επιχείρηση που θα συμμετέχει στην 26η PHILOXENIA θα κερδίσει:

   1. τη διεθνή της προβολή 
  2. την  άμεση επικοινωνία με κορυφαίες ομοειδείς και όχι μόνο επιχειρήσεις, που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα των αναγκών και των ενδιαφερόντων της
  3. την προοπτική των άμεσων επαγγελματικών συμφωνιών – συνεργασιών, που διευρύνει δραστικά την πελατειακή της βάση και…
  4. την εξασφαλισμένη δυνατότητα για νέες πολυεπίπεδες συνεργασίες μέσω του προγράμματος hosted buyers. Προκαθορισμένα ραντεβού ΜΟΝΟ των εκθετών, με προσκεκλημένους από τη HELEXPO ξένους  Tour Οperators.

Στο πλαίσιο της έκθεσης και ειδικότερα των εγκαινίων, θα απονεμηθούν και πάλι τα «PhiloxeniaTourism Awards» στους τουριστικούς προορισμούς που θα αναδειχθούν από την ψηφοφορία του κοινού, ενώ θα πραγματοποιηθεί και το 3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού.

Το ευρύ κοινό θα έχει την ευκαιρία να περιπλανηθεί σε μαγευτικά τοπία, να σχεδιάσει ονειρικές διακοπές και να λάβει μέρος στην κλήρωση ταξιδιών στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο.


26η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Βλέπεις παντού ταξίδια!!!
18 έως 21 Νοεμβρίου 2010 στη Θεσσαλονίκη
HELEXPO – Σημαίνει Επιτυχία!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο