Τα νέα των μελών μας

Helepo A.E: Detrop

Επίκεντρο της βιομηχανίας τροφίμων-ποτών στα Βαλκάνια και στη Ν.Α. Ευρώπη θα αποτελέσει η 24η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων-Ποτών-Μηχανημάτων & Εξοπλισμού Detrop και η 5η Διεθνής Έκθεση Οίνου Oenos, που διοργανώνονται από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου του 2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πάνω από 250 προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες και αγοραστές από αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων-ποτών, super market, εισαγωγικές εταιρίες, διανομείς, χονδρεμπόρους, κάβες κλπ από 32 και πλέον χώρες θα βρεθούν στο δυναμικό εκθεσιακό “δίδυμο”.

Οι εμπορικοί επισκέπτες προέρχονται ενδεικτικά από την Αίγυπτο, ΗΠΑ, Αυστραλία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Κροατία, Κύπρο, Λευκορωσία, Λίβανο, Λουξεμβούργο, Ν. Αφρική, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σκόπια, Σουηδία, Σλοβακία, Τουρκία, Τσεχία κα.

Συνολικά στις εκθέσεις Detrop και Oenos αναμένονται πάνω από 25.000 εμπορικοί επισκέπτες και εκτιμάται πως θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 5.000 προκαθορισμένα επιχειρηματικά ραντεβού.

 Με τη συμμετοχή τους στις συγκεκριμένες εκθέσεις, οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους σε αγοραστές σημαντικών διεθνών αγορών, ανοίγοντας διαύλους επικοινωνίας και δρόμους για συμφωνίες και εμπορικές συνεργασίες. Άλλωστε η διπλή αυτή διοργάνωση αποτελεί το καλύτερο εφαλτήριο για την ανάδειξη της παραγωγής τους και για επαφή με ομολόγους τους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην Detrop του 2015 θα συμμετάσχουν και εταιρίες προϊόντων private-label, ενώ οι παράλληλες δράσεις της έκθεσης είναι πολλές και πλούσιες, με αντικείμενο τα νέα δεδομένα στα τρόφιμα και στα ποτά και τις προοπτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων του κλάδου.

Στο πεδίο των παράλληλων εκδηλώσεων ξεχωρίζει ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης, ο 15ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης και το Πανελλήνιο Συνέδριο με αντικείμενο το κρέας και τα προιόντα του. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο