Τα νέα των μελών μας

HAPCO: Υπό την αιγίδα του HAPCO τα Συνέδρια IMIC και ATS 2010 της εταιρίας Ηλιότοπος Συνέδρια Α.Ε.

undefined

 

Αποδεικνύοντας την έμπρακτη στήριξη του σε κάθε δράση, που προάγει την ανάπτυξη του επαγγελματικού και συνεδριακού τουρισμού, ο HAPCO – Hellenic Association of Professional Congress Organizers, παρείχε την αιγίδα του στο 6o Διεθνές Συνέδριο για τα Συνέδρια και τα Ταξίδια Κινήτρων IMIC 2010, που πραγματοποιήθηκε 10-11 Φεβρουαρίου 2010 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Παράλληλα με το IMIC 2010, που είχε ως θέμα «Δημιουργία και διαχείριση επιτυχημένων προϊόντων και δυναμικών brands» πραγματοποιήθηκε και το Athens Tourism Symposium 2010 (ATS2010) ένα νέο επιστημονικό συνέδριο που συνδιοργανώνουν το Εργαστήριο Ερευνών και Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών και η εταιρία Ηλιότοπος Συνέδρια Α.Ε.

Κατά την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, η κα Βαλεντίνη Αμαραντίδου από την εταιρία – μέλος του HAPCO Artion Conferences & Events, μιλώντας στην ενότητα «PCO or DMC», έδωσε στο ακροατήριο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το επάγγελμα του Οργανωτή Συνεδρίων, ενώ κατά τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου, ομιλίες είχαν η κα Σίσσυ Λυγνού από την εταιρία AFEA S.A. Travel & Congress Services – Ειδική Γραμματέας του Δ.Σ. του HAPCO και ο κ. Παναγιώτης Ποδηματάς από την εταιρία P.C. Podimatas Audiovisual S.A. – Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του HAPCO.

Ειδικότερα, η κα Λυγνού μίλησε για το μέλλον των συνεδρίων, τις τάσεις, τις ευκαιρίες και τους κινδύνους, από την πλευρά του Επαγγελματία Οργανωτή Συνεδρίων (PCO), αναφερόμενη τόσο στη διεθνή, όσο και στην ελληνική πραγματικότητα. Στη συνέχεια, ο κ. Ποδηματάς με την ιδιότητα του πιλότου, ανέπτυξε τη συμβολή εκδηλώσεων της Γενικής Αεροπορίας στον τουρισμό και ειδικότερα στο συνεδριακό τουρισμό, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες στο ακροατήριο για τα Fly-ins (συναντήσεις φίλων της αεροπορίας).

Σημειώνεται τέλος, ότι παράλληλα με τα Συνέδρια IMIC και ATS 2010, πραγματοποιήθηκε με εξίσου μεγάλη επιτυχία και Workshop του Athens Convention Bureau – ACB με θέμα «Destination Athens …revisited. Presenting more choices for things to do or see while in Athens», όπου εκπρόσωποι του HAPCO έδωσαν δυναμικό «παρών».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο