Τα νέα των μελών μας

HAPCO: Συνάντηση αντιπροσωπείας Δ.Σ. HAPCO με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης

 

undefined

 

Συνάντηση με τον Γενικό Γρundefinedαμματέα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Αντώνη Δημόπουλο πραγματοποίησαν την Παρασκευή 16 Απριλίου 2010 ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του HAPCO, κ. Ντίνος Αστράς και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., κ. Παναγιώτης Ποδηματάς, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τη δυσχερή θέση της ελληνικής συνεδριακής αγοράς, έπειτα από την έκδοση της Ερμηνευτικής Εγκυκλίου 6434 του ΕΟΦ με θέμα «Έγκριση διεξαγωγής εκδηλώσεων ιατρικής ενημέρωσης και έκδοση αδείας χρηματοδότησης αυτών».

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Δημόπουλος επέδειξε στους εκπροσώπους του HAPCO διάθεση συνεργασίας και επίλυσης των προβλημάτων που έχουν προκύψει στον τρόπο λειτουργίας της ελληνικής συνεδριακής αγοράς, ενώ δεσμεύτηκε προσωπικά, έπειτα από τον επερχόμενο διορισμό νέου Προέδρου του ΕΟΦ, να πραγματοποιηθεί συνάντηση με εκπροσώπους του HAPCO, του ΣΦΕΕ, του ΕΟΦ και λοιπών φορέων, ώστε να καταγραφούν τα κριτήρια έγκρισης διοργάνωσης ιατρικών συνεδρίων από τον ΕΟΦ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο