Τα νέα των μελών μας

HAPCO: Συμμετοχή στο 15ο Τουριστικό Πανόραμα

Δυναμικό «παρών» στην έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα», που φέτος συμπλήρωσε 15 χρόνια εκθεσιακής παρουσίας στην ελληνική αγορά, έδωσε και φέτος ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO.

Ο HAPCO συμμετείχε στην έκθεση, έχοντας κοινό περίπτερο, συνολικής έκτασης 30 τ.μ. με τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων – HATTA, στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων αναφορικά με τις συμμετοχές τους στις ελληνικές τουριστικές εκθέσεις, που ξεκίνησε πέρσι.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, που φέτος πραγματοποιήθηκε από τις 29 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο, οι εκπρόσωποι του HAPCO ενημέρωναν τους επισκέπτες της έκθεσης για τον ρόλο του Συνδέσμου στην ελληνική τουριστική αγορά και την ταυτότητα των μελών του, ενώ μεγάλη ήταν η ζήτηση για διαφημιστικό υλικό των εταιριών – μελών του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο