Τα νέα των μελών μας

HAPCO: «Στον αέρα» η νέα ιστοσελίδα του HAPCO

 

Σημαντικά αναβαθμισμένη και εξαιρετικά χρηστική χαρακτηρίστηκε από το σύνολο των εταιριών – μελών του, η νέα ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO που είναι ενεργή από τις αρχές Σεπτεμβρίου στις διευθύνσεις www.hapco.gr / www.sepos.gr / www.hapco.travel.

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του Corporate Ready Website το οποίο βασίζεται πάνω στο Netvolution (λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου) που προσφέρει η εταιρία ATCOM, ο HAPCO κατάφερε να αλλάξει θεαματικά την ηλεκτρονική του παρουσία, να αναβαθμίσει την εικόνα των εταιριών – μελών του, αλλά και να αξιοποιήσει προς όφελος του τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.

Εκφράζοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην εταιρία ATCOM για το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας τους, ο HAPCO δεσμεύεται για την αξιοποίηση κάθε τεχνολογικής εξέλιξης προς όφελος του στόχου του, που δεν είναι άλλος από την εκπροσώπηση της ελληνικής συνεδριακής αγοράς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο