Τα νέα των μελών μας

HAPCO: Παρουσίαση των συνεδριακών δυνατοτήτων της Ελλάδας στην επιχειρηματική αγορά του Λονδίνου

Την μοναδική ευκαιρία παρουσίασης των συνεδριακών δυνατοτήτων της Ελλάδας στην επιχειρηματική αγορά του Λονδίνου είχε η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO, κα Λύντια Μαστρονικολή, αποδεχόμενη πρόσκληση του γραφείου ΕΟΤ Λονδίνου. Η παρουσίαση με θέμα «Συνεδριακός Τουρισμός στην Ελλάδα» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαρτίου 2011 σε ειδική εκδήλωση ενημέρωσης του ΕΟΤ προς τους επιχειρηματίες της βρετανικής αγοράς, στο πλαίσιο του ελληνικού 10ήμερου εκδηλώσεων «visit Greece@Westfield London» που διεξήχθη μεταξύ 19 – 27 Μαρτίου 2011 σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης.

Η κα Μαστρονικολή, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στον HAPCO και τον ρόλο του, παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας έναντι άλλων μεσογειακών προορισμών για τη φιλοξενία συνεδρίων & incentives και εν συνεχεία προχώρησε στην παρουσίαση των κυριότερων «συνεδριακών» προορισμών της χώρας μας, κρατώντας καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατηρίου.

Το ελληνικό θεματικό πάρκο, καταλαμβάνοντας έκταση 1.000 τ.μ., κέρδισε τις εντυπώσεις όλων των επισκεπτών, ο αριθμός των οποίων σύμφωνα με εκτιμήσεις ξεπέρασε τις 800.000. Κατά τη διάρκεια του δεκαήμερου εκδηλώσεων οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, αλλά και να αποκτήσουν, μέσα από ζωντανές εκδηλώσεις, εικόνα για τη μεγάλη ποικιλία εμπειριών που προσφέρει η χώρα μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο