Τα νέα των μελών μας

HAPCO: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο HAPCO

Στη συγκρότηση σώματος προχώρησαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO, όπως αυτά αναδείχθηκαν από τις αρχαιρεσίες, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013, στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Μελών.

Πιο συγκεκριμένα, η δομή του νέου Δ.Σ. έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Ντίνος Αστράς
Αντιπρόεδροι: Ποδηματάς Παναγιώτης & Τόλη Ειρήνη
Γενική Γραμματέας: Λυγνού Σίσσυ
Ταμίας: Παλακίδης Απόστολος
Μέλη: Γκόγκας Εμμανουήλ & Παναγιωτόπουλος Χρήστος

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται σε όλους τους συμμετέχοντες της διαδικασίας των αρχαιρεσιών, όπως βεβαίως και τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για τη συμμετοχή τους στο έργο του Συνδέσμου κατά τα προηγούμενα έτη. Το νέο Δ.Σ. δεσμεύεται για τη συνέχιση του έργο τους, το οποίο στόχο έχει αφενός την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Συνδέσμου και αφετέρου την ανάπτυξη και θωράκιση του ελληνικού συνεδριακού τουρισμού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο