Τα νέα των μελών μας

HAPCO: Μέλος Δ.Σ. του HAPCO και πάλι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Κατόπιν της πρόσφατης αποχώρησης της κυρίας Αλεξάνδρας Φραγκουδάκη από το Εκπαιδευτικό – Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO ορίζει ως νέο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του, τον κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο (Destination Manager της  La Greca D.M.C.), σύμφωνα με το Καταστατικό και τα αποτελέσματα των τελευταίων αρχαιρεσιών του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος συμμετείχε ως Μέλος και στη δομή του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου του HAPCO. Παρά το γεγονός ότι η θητεία του τότε ως Μέλος στο Δ.Σ. του Συνδέσμου είχε κρατήσει μόλις λίγους μήνες (Μάιος 2009 – Φεβρουάριος 2010), ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε καταφέρει να εναρμονιστεί πλήρως με τον τρόπο λειτουργίας και το όραμα των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και το προσωπικό του HAPCO ευχαριστούν θερμά την κυρία Φραγκουδάκη για την προσφορά της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και εύχονται κάθε επιτυχία στον κ. Παναγιωτόπουλο με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο